A H&M-ben visszaveszik a fürdőruhát, ha már használtam egyszer?
Mindenkit lepontoztam csak azért is, mert engem lepontoztak nullára, amiért azt írtam, hogy visszaveszik. A dolog ki van próbálva, visszaveszik. Ha valaki lepontozza, lelke rajta, de hasznos választ pontozott le. Aki azt írta, nem veszik vissza, az meg nem érdemel 100%-ot, hiszen haszontalan a válasza. Ugyanis visszavesznek ezek már mindent. Inkább visszaveszik, mint hogy ne menj oda többé, és rossz véleménnyel legyél róluk. Igen, a fehérneműt is visszaveszik.
Az meg mindenkinek a magánügye, hol vásárol. Hibás árut, ha fehérnemű, akkor is vissza kell venni, cserélni meg cserélnek ma már mindent, bugyit is. Ki kell mosni a ruhát, miután hazavitted.
pinkpancser, ne járj butikba vásárolni akkor, mert mindent visszavesznek. A tesco, a HM, a Mango, a Zara, az összes ilyen fast fashion visszavesz ma már mindent. Csak a Mari néni féle sufnibutikban kekeckednek, mert ott még divat ez a szocializmusból megmaradt stílus, hogy elkűggyük a kermibe, rendeltetésszerűen volt-e használva meg mittudomén.
A nemzetközi márkáknál elég, ha azt mondod: nem tetszik, nem jó a méret, nem akarom indokolni stb., és már adják is vissza a pénzt akár a bankkártyádra is, ha nem akarod levásárolni az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!