Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A H&M-ben visszaveszik a...

A H&M-ben visszaveszik a fürdőruhát, ha már használtam egyszer?

Figyelt kérdés

2016. júl. 7. 12:58
1 2
 11/16 pinkpancser ***** válasza:

9# én nem pontoztam... eddig.

10# ne aggódj, fehérneműt nem is veszek ilyen helyen, csak ha úgy van csomagolva, hogy biztos én bonthatom ki elsőként.

2016. júl. 8. 10:13
 12/16 anonim ***** válasza:
A te dolog, de az Intimissimiben kérdeztem a múltkor, visszaveszik-e, ha nem jó. 30 napig visszaveszik. A pasim alsógatyája, amit visszavittem, becsomagolt volt. Kicsomagolta, nem tetszett neki, visszacsomagolta, én meg visszavittem. Szót nem szóltak. Jobb, ha tudod.
2016. júl. 8. 10:26
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Ja, meg érdemes ám bukónak lenni, de attól nem lesz igazad. Persze a bunkóság bunkóságot szül, de ez egy ilyen hely, a normális válaszokat lepontozzák, a hülyeséget meg fel. Olyanok adnak tanácsot, akik nem értenek a dolgokhoz, sosem próbálták, de nagyon azt hiszik, hogy tudják, hogy mennek a dolgok, aztán egymást pontozgatják fel.
2016. júl. 8. 10:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a H&M ügyfélszolgálatát, fürdőruhát abban az esetben lehet visszavinni, ha még nem viseltem, illetve ha eredeti állapotában van. Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 8. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát, akkor le kell tagadni, hogy viselted :D
2016. júl. 8. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Eredeti állapot gondolom azt takarja, hogy a címke is rajta van.

De egyébként baromi megnyugtató, hogy az ilyen márkásabb helyeken is visszaveszik a használt fehérneműt aztán ki tudja mit "ragasztott" rá a viselője... Nem véletlen nem vesz az ember turkálóban fehérneműt, pont a betegségek elkerülése végett.

2016. júl. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!