Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mai divatról?

Mi a véleményetek a mai divatról?

Figyelt kérdés

Smink, és ruha. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.

- Plus seize cuccok?

- Vastagtalpú, színes sportcipők?

- Lyukas gatyák?

- Nude rúzsok, sötétebb ajakceruza?

- Rengeteg highlighter?

- Nagy, erős szemöldök?

- Sok bronzosító, kevés pirosító?

- Bő, földszínű cuccok?

Ti mit hordtok, mit gondoltok gáznak?

2021. márc. 28. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Szedjük szét a kérdésed, ma Magyarországon borzalmasan öltözködnek ez máshol azért kifinomultabb

Plus seize cuccok?: nem vagyok ellene ha normális és minőségi ruhák amelyek előnyösen mutatnak de nem a Zara/Berschka stílusában

- Vastagtalpú, színes sportcipők? : Modern, kényelmes, ha minőségi még jól kombinálható is. Nincs vele gond.

- Lyukas gatyák? : Ez a totális igénytelenség.

- Nude rúzsok, sötétebb ajakceruza? : Kylie Jenner fajta őrület inkább prolis és amerikaias mint elegáns. Nem kedvelem és mindenhol egy bizonyos kategória kedveli.

- Rengeteg highlighter? : Ha minőségi és szép akkor elfogadható.

- Nagy, erős szemöldök? : Ennek is van minőségi változata de nem igazán ezt látni az utcán. Ehhez jön a katasztrófális műszempilla. Együtt totális kelet európai blokk style és a műköröm kombó.

- Sok bronzosító, kevés pirosító? : Nem előnyös de ez is Kardashian style.

- Bő, földszínű cuccok? : Van ennek elegáns változata pl. MaxMara kínálata és proli.

Ti mit hordtok, mit gondoltok gáznak?

Műköröm, műszempilla, olcsó ruhák, póthaj, feketére festett haj egy szőke típusú lánynál, nagy markajelzesek sokszor luxus, szoros csőfarmer és rövid kabátka, gumipapucs vagy uszodai típusú gumipapucs luxusmárkáktól utcára, totális sportos öltözék luxustáskával és drága órával, hatalmas márkajelzés

2021. márc. 28. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Oversize cuccok: pulcsik, pólók nem, blézer igen, van is ilyenen. Viszont azt még évekkel ezelőtt vettem.

A platform cipőket mindig imádtam. A sportcipőket alapból nem szeretem, de egy platform még azt is feldobja, ilyenem is van.

A szaggatott farmer évek óta nagy divat, nekem tetszik, de nem az a fajta, amin csak indokolatlanul van pár kicsi lyuk, ha szakadt farmer, az már legyen nagyon szakadt. :D

Nude rúzs+sötét ajakceruza: sminkesként kifutok tőle a világból, egyébként ez a 90-es években volt nagy divat, de most sajnos visszatért...

Rengeteg highlighter: imádom.

Nagy, erős szemöldök: kevés embernek áll igazán jól, de akinek igen, azon nagyon tetszik. Persze csak ha igényesen van megcsinálva...

Sok bronzosító + kevés pirosító: most éppen az jött divatba, hogy inkább több pirosítót használnak. De mindkettő tud szép lenni.

Bő, földszínű cuccok: borzalmasan áll rajtam minden ilyen szín, másokon viszont tetszik, bár a "bő" cuccok alatt nem tudom mit értesz. Pl. Ha melegítő szettet, akkor az nem tetszik.

2021. márc. 28. 23:42
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
#11, te soha ne legyel egy divatmagazin szerkesztoje, borzalmasan amator az elemzesi stilusod, a fogalmazasod es az is ahogy megkozelited a divatot.
2021. márc. 29. 07:26
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

Rövid válasz: Boldog vagyok, hogy nem most nőt keresni magamnak, hanem ez akkor sikerült mikor még annak néztek ki.

F.

2021. márc. 29. 09:09
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem is inkább több pirosító, kevés bronzosító a divat. És a highlighterből is visszább lett véve, régebben mindenhova is volt highlighter téve(szemöldökvonal, szem végeibe stb).

A sötétebb rúzsok helyett meg inkább világosabb folyékony rúzst használnak, én úgy vettem észre.

A nagyon erős szemöldök helyett inkább ezt mondanám divatosnak:

[link]

A többi nagyjából helyénvaló amit irtál.

A véleményem pedig az, hogy nekem nagyon is tetszik a mostani divat, főleg a bő szarú nadrágok a skinny helyett, meg az oversized pulcsik és croptopok.

Sminknél pedig nagyon bejön a mostani fox eye stílus.

2021. márc. 29. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Ferfikent irom, hogy rettento gaz ez a billie ellish vagy kiatokom stilus, amit a 20 alatti lanyok majmolnak. Ezek a bo nagy gatyak es polok teljesen eltuntetik a noi alak szepseget, az ormotlan nagy cipok fujj, semmi noiesseg nincs bennuk
2021. márc. 29. 19:35
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Plus size: nem az én műfajom. Egy pulcsim van kb 1x volt rajtam. Olyan nagy darabnak érzem benne magam. Viszont a tapadósabb felsőket nagyon szeretem kissé lazább fazonú boyfriend farmerrel.

Vastag talpú tornacipő: van egy farmer fazonú, de nem túl vastag a talpa. Nagyon szerettem tavaly nyáron, mivel nem vagyok túl magas. De egy darabbal elvagyok :)

Szagatott farmer: szeretem, van pár darab, de nem viszem túlzásba.Idén már nem vettem egyet sem és nem is tervezem.

Nude rúzs sötét ceruzával: nem, inkább piros és ciklámenes színek, vagy esetleg bordó

Highlighter: tetszik kísértésbe is hoz :), de azért ne legyek csillámpóni. Vonzónak találom a kissé csillógó dewy finishű bőrt.

Nagy erős szemöldök: nekem nem, nem illik a vonásaimhoz. De van olyan arctípus akinek jól áll. De az ilyen egyenes vonallal kezdődő szemöldöktől behalok.

Bronzosító: nem bronzosítok,

Bő, földszínű cuccok: nem, hideg színtipus vagyok úgyhogy kihagyom

Válogatok a trendekből, és azt ragadom ki amivel tudok azonosulni, illik hozzám.

2021. márc. 29. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Valaki árulja már el Nekem,hogy egy véleményen mi a bánatot lehet lepontozni?

Azt,hogy nem az ő "jóízlését" támasztja alá?

Félretéve ezt,szeretek jól öltözni-pl egymáshoz illő színek-de nem követem az aktuális divatokat.Olyan cuccot nem veszek,amit nem érzek magaménak.

Ezen kívül nyilván megvan az ember saját véleménye,de nem fogom azt mondani 30+,hogy egy 15éves tinicsaj öltözéke nekem gáz,mivel már nem tudom érteni,mi az az aktuális életérzés,ami ennek a korosztálynak az öltözködése mögött van.

2024. ápr. 3. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!