Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mai divatról?

Mi a véleményetek a mai divatról?

Figyelt kérdés

Smink, és ruha. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.

- Plus seize cuccok?

- Vastagtalpú, színes sportcipők?

- Lyukas gatyák?

- Nude rúzsok, sötétebb ajakceruza?

- Rengeteg highlighter?

- Nagy, erős szemöldök?

- Sok bronzosító, kevés pirosító?

- Bő, földszínű cuccok?

Ti mit hordtok, mit gondoltok gáznak?

2021. márc. 28. 17:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Sose tudom mi az aktuális divat és nem is érdekel.
2021. márc. 28. 17:19
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Akkor mi a tetves pocsomnek jossz iderofogni valamit?
2021. márc. 28. 17:40
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
$2 talán mert a kérdező véleményt kérdezett. Ez is egy vélemény. És te minek jössz ide, ha nem is tudsz értelmeset válaszolni?
2021. márc. 28. 17:42
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen, igen, a 3. válaszolóval értek egyet. Mndenki véleményée kíváncsi vagyok.
2021. márc. 28. 17:51
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Nos. Szerintem mindenki a maga egyénisége és személyisége szerint öltözzön és feleljen meg. Akár meleg akármilyen szexuális elvű az az ember, attól még öltözzön úgy a mindennapjaiban hogy elfogadott legyen.
2021. márc. 28. 17:55
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Ami megtetszik, azt veszem meg.

Anno középsuliban (10 évvel ezelőtt) még saját magamnak szaggattam farmert, úgyhogy már akkor is tetszettek, ez a mai napig megmaradt

Van egy "pulcsiruhám", az plus sizeba sorolnám. Szeretem, alákapok egy harisnyát és ennyi. Viszont inkább azokat a ruhákat részesítem előnyben ami pont jó hossz, pont jól passzol rám.

Vastag talpú színes tornacipők... Na ahhoz én már öregnek érzem magam. Kis fiatalokon azt mondom oké de én, 27 évesen már nem tudnám hordani.

Sminkhez nagyon béna vagyok, bármennyire is szerettem volna mindig feltuningolni magam egy picit :)

Nude rúzs eddig is volt, viszont nem kontúroztam erősebb ceruzával sosem.

Highlightert vettem de olyan szerencsétlenül érzem magam, mikor felrakom.

Szemöldököm alapból éjfekete és nemis szedem annyira nagyon vékonyra mert az nem áll jól.

Bronzosító, pirosító sosem volt. Bő, föld színű cuccok sincsenek.

Ezeket inkább tinik/fiatal felnőttek kenik/hordják magukon.

Nem gondolok gáznak igazából semmit, az én korosztályomnak is megvolt a maga divatja. Majd később a maiak is megmosolyogják magukat, ha visszanézik a képeket :)

2021. márc. 28. 17:56
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát igen... Mint a válltömés.
2021. márc. 28. 17:59
 8/18 anonim ***** válasza:
30%

oversize cuccok: Nem az én esetem. A nagyon-nagyon filigránka tini kislányokon mutat csak jól, akiknek még jól is áll, hogy nem tűnnek annyira vékonynak benne, mint a feszülős cuccokban, de a legtöbb emberen szerintem nevetségesen néznek ki. Olyan hatást kelt, amikor egy gyereknek 2-3 számmal nagyobb ruhákat vesznek azzal a kijelentéssel, hogy “majd jövőre belenő”. Én vékony derekú, de kerekdedebb idomokkal megáldott nő vagyok. Sokkal jobban szeretem a megfelelő méretű dolgokat, amik szépen kiemelik az alakomat és nem tesznek egy egybeszabott golyóvá.

vastag talpú színes sportcipők: Az összes cipőm platformos, magasított talpú, a sportcipőket viszont nem annyira kedvelem. Van 1-2 Buffalo stílusúm, amiket szeretek, azok is fekete színűek, nem igazán jön be a csiricsáré trend.

lyukas gatyák: A szakadt nadrágra gondolsz? Mert az nem mai dolog. Mindenesetre én szeretem. Viszont arra figyelek, hogy a szakadások el legyenek varrva, fenntartható legyen, nem akarom egy év után kidobni.

nude rúzsok, sötétebb ajakceruza: A barnás nude rúzs trend is inkább a 2016-17-es Kylie Jenner kip kit lauch korszakhoz köthető, nem mai dolog. Én inkább az élénk, sötét rózsaszínes - lilás, vörös vagy fantáziaszínű ajakfestést szeretem.

rengeteg highlighter: No, God, please, no! Volt idő, amikor én is odáig voltam a highlighterekért, de nem különösebben szeretem. Abszolút feleslegesnek tartom, ma már egyáltalán nem használok.

Nagy, erős szemöldök - A valakinek tényleg ez áll jól az arckarakteréhez, azzal semmi probléma. De az lenne a legjobb, ha nem a hülye trendek után menne mindenki, hanem olyan szemöldököt szedetne/növesztene magának, ami tényleg jól áll neki.

sok bronzosító, kevés pirosító - Inkább pirosító, bronzosító meg egyáltalán nem. De ha lehet, inkább egyik sem. Ezeket is feleslegesnek tartom. A szem és szájhangsúlyos, sötétebb sminkeket kedvelem. Ha ehhez kontúroznék, már drag queen-nek is beállhatnék. Ezért inkább offolom.

bő, földszínű cuccok - Egyaránt gyűlölöm a bő és a földszínű cuccokat is.

Mit gondolok gáznak? - Amikor az emberek azt hiszik, hogy attól lesznek kreatívak és hűűdeegyediek, ha lemajmolják az aktuális, hülye divathóbortokat, vagy kényszeresen azt lesik, hogy “mi számít cikinek idén”. Hidd el, és mindezt már rég lesz@rom. Már el tudom dönteni, mi áll jól, mik azok az elemek, amik a személyes stílusomat jellemzik, mit szeretek, hogyan szeretek sminkelni, milyen színek állnak jól, és semmi más nem érdekel.

2021. márc. 28. 18:16
 9/18 Metionin ***** válasza:
95%

- Plus seize cuccok?: Ha az oversized cuccokra gondolsz, akkor az nálam negatív. Régen amikor szégyelltem a soványságomat, hordtam bővebb cuccokat de abban csak még soványabbnak tűntem így visszagondolva. Szóval nekem nem áll jól és kifejezetten irritál amikor egy tök jó pólót látok és az xxs-es is akkora mint egy sátor. Aki nagyobb méretet szeret hordani, az úgyis megvenné belőle a 2x nagyobbat nem?

- Vastagtalpú, színes sportcipők?: A platform tornacsukának örülök, mindig szerettem :D

- Lyukas gatyák?: ezzel sincs bajom, nekem is van, régen is volt amikor még magunknak lyukasztottuk reszelővel.

- Nude rúzsok, sötétebb ajakceruza?: Ez nem a 90-es években volt? Mindenesetre már akkor hülyén nézett ki de kinek a pap, én maradok a sötét matt rúzsnál.

- Rengeteg highlighter?: Ebből kimaradtam, nem használok ilyet és nem is értem hogy miért alapozza valaki full mattra magát ha utána úgyis diszkógömbre fényesíti.

- Nagy, erős szemöldök?: Ilyen arc-dolgoknál mindennel úgy vagyok, hogy nem divatozni kellene hanem olyat csinálni amilyen az illető arcán jól mutat. Az se volt jó amikor boldog-boldogtalan cérnavékonyra szedett meg kiborotvált és újrarajzolt szemöldökkel mászkált gyerekkoromban, a mostani vastag is gáz ha nem áll jól az illetőnek.

- Sok bronzosító, kevés pirosító?: a highlighterhez hasonlóan hidegen hagy, divat persze mert el kell adni.

- Bő, földszínű cuccok?- Nálam nope. Nem áll jól és nem tetszik.

Amit kiemelnék de nem volt a leírásban, a normális derekú nadrágért és félcipőkért hálás vagyok :D

Amit gáznak gondolok, az az amit igazából írtam pl. a szemöldöknél: amikor valaki ész nélkül csinál valamit mert menő de nem áll jól neki, nem illik hozzá. Először mindig önmagunkat kellene szemügyre vennünk és úgy válogatni az adott divatból azt ami jól is áll, ha pedig épp nincs ilyen az adott időszakban, akkor hagyni menni, jön helyette majd másik trend aztán azzal hátha szerencsénk lesz.

2021. márc. 28. 18:51
 10/18 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon bő, oversized ruhákat én nem hordok, mert nem érzem jól magam benne

-Vastagabb talpu cipöm van, de sima fekete, nem szeretem a nagyon színes cipöket

-Szakadt farmerek tetszenek, elégcsak sok is van belőle

-ruzsom van, azt se minden nep hasznalom, ceruzám nincs is, de teszenek a nude színek

-Túl sok highlighter nem tetszik, néha használom de akkor se sokat

-Nagy erős szemöldök úgy látom már kezd kimenni a divatból a természetesebb jön vissza, de még nagyon sokan erőltetik, de nem áll jól csak kevés embernek

-Pirosítót én nem használok, bronzosítót is csak nagyon ritkán

-Bő föld színű cuccok nem tetszenek, nem is hordanám

Én egyébként elég egyszerűen öltözöm, mert így érzem jól magam, sminkelni szeretek de azt se viszem túlzásba, mindennapokra alapozó, puder tus, szempillaspirál.

23L

2021. márc. 28. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!