Hogyan öltözködjek?

Ha sok felesleges pénzed van, elmehetsz egy szín-és stílustanácsadásra, az is segíthet. (Bár én még nem voltam, mert nekem nincs egyelőre annyi felesleges pénzem). Meg vannak fent pl. Youtube-on is hasznos videók, pl. a Stílus csevej Anettel csatornán egy csomó "hogyan találd meg a stílusodat" és hasonló tartalom van.
Amúgy én is gondban vagyok ezzel a stílus kérdéssel, én 23 éves vagyok, most végzek egyetemen, nyártól remélhetőleg dolgozni fogok, ahová azért nem mindegy, hogyan öltözködöm. Eddig még sajnos nem igazán találtam meg azt a stílust, ami elegáns, illik hozzám és még kényelmes is, de talán majd a leendő kolléganők inspirálnak.

Első vagyok
Outfit, illetve bármivel ki lehet egészíteni a szót, pl. school outfit, de magyar keresőszavakra is szokott jókat bedobni, mint a Google. Utána magától is ajánlgatja fel ezeket.
Az aesthetic szót is lehet használni, ha van egy adott téma ami nagyon tetszik. Pl. én imádom az űrkutatást, űrrel kapcsolatos dolgokat és így beírom hogy space aesthetic outfit és rengeteg olyat kiad ami illik hozzám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!