Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek?

Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 30 éves nő vagyok, de idáig nem igazán alakult ki bennem stílus, igyekszem azért csinos lenni, de nem tudom mi állna jól nekem. Ha valakin láttam pl kabátot és tetszett, vettem hasonlót. De most, a covid miatt nem látok nagyon embereket, így nem is tudom milyen ruhákat vegyek tavaszra. Instán vannak olyan fiatalok, akiket érdemes követni stilis, divat, öltözködés téma kapcsán? Megmondom őszintén, szeretnék egy kicsit fiatalosabb stílust magamnak, de ötletem sincs, sokszor érzem, hogy idősebb korosztályú ruhákat veszek. Kis városban élek, a helyi kisvállalkozó árul olasz ruhákat, meg van egy kínai áruház. Neten még nem rendeltem, de nem zárkózom el ettől. Hol kit kövessek?
2021. márc. 26. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Pinterest segített ebben, ajánlom neked is!
2021. márc. 26. 15:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Annyit még segítenél, hogy mit írtál be a keresőbe?
2021. márc. 26. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok felesleges pénzed van, elmehetsz egy szín-és stílustanácsadásra, az is segíthet. (Bár én még nem voltam, mert nekem nincs egyelőre annyi felesleges pénzem). Meg vannak fent pl. Youtube-on is hasznos videók, pl. a Stílus csevej Anettel csatornán egy csomó "hogyan találd meg a stílusodat" és hasonló tartalom van.

Amúgy én is gondban vagyok ezzel a stílus kérdéssel, én 23 éves vagyok, most végzek egyetemen, nyártól remélhetőleg dolgozni fogok, ahová azért nem mindegy, hogyan öltözködöm. Eddig még sajnos nem igazán találtam meg azt a stílust, ami elegáns, illik hozzám és még kényelmes is, de talán majd a leendő kolléganők inspirálnak.

2021. márc. 26. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Outfit, illetve bármivel ki lehet egészíteni a szót, pl. school outfit, de magyar keresőszavakra is szokott jókat bedobni, mint a Google. Utána magától is ajánlgatja fel ezeket.

Az aesthetic szót is lehet használni, ha van egy adott téma ami nagyon tetszik. Pl. én imádom az űrkutatást, űrrel kapcsolatos dolgokat és így beírom hogy space aesthetic outfit és rengeteg olyat kiad ami illik hozzám :)

2021. márc. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!