Nagyon vékonyként hogyan öltözködjek?
Napi 3-4 ezer kalória és biztosan hízni fogsz.
Vagy kondizol és izomtol vastagodsz
165 cm 45 kilóval átérzem. De én is elengedtem a dolgot, annyi hogy spagettipántos cuccot nem veszek fel, csak olyat aminek vastagabb a pántja. Durva egyébként hogy régebben én is bő ruhákat hordtam meg még nyáron is vettem fel valamit pl. a balett dresszre hogy amíg átmegyek az iskolaudvaron, ne lássák a sovány vállaimat meg a kulcscsontomat, a lábamat a világért nem tettem volna ki, 20-on felül meg valahogy bekapcsolt a leszarom gomb és felvettem a rövidgatyát meg a hátmutogatós felsőt :D
Vagy vannak ezek a most divatos, buggyos ujjú/felsőrészű blúzok, amiknek a dereka meg testre simulós, az optikailag kiegyensúlyozza a csontos vállakat. De tény, hogy elsősorban magaddal kell elégedettnek lenned és azt felvenni, ami tetszik. Gondolj arra, hogy a te felsőtesteddel szinte bármit felvehetsz, nem lesz kihívó. A foltokra pedig c vitaminos és niacinamid tartalmú szérum ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!