Hogyan öltözködjek, ha kis melleim vannak?
Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy semmi sem áll jól és ez már nagyon frusztrál. Tudnátok tanácsot adni, milyen fazonok lennének elönyösek? Mellméretem 70A
25l
2020. febr. 23. 14:03
1/3 anonim válasza:
Kerüld a V kivágású felsőket.
Egyébként meg hordj szivacsos melltartót, akkor ruhán keresztül egyáltalán nem látszik, hogy kicsi.
2/3 anonim válasza:
Igen, a szivacsos melltartó jó ötlet. Ezen felül ne hordj sima, szimpla felsőket. Legyen rajta valami minta, díszítés, fodor, ráncolás, stb. Hordj érdekes kiegészítőket (sál, nyakláncok). Ezek érdekesebbé teszik a megjelenésedet, nem a melleiden lesz a hangsúly.
3/3 Metionin válasza:
Szerintem te azért érzed úgy hogy semmi se áll jól, mert nem tetszenek a kis melleid. Én ugyanezzel a mérettel simán felveszek bármit ami nem direkt nagy dekoltázsra van kialakítva és jól áll. Sőt, egy csomó ruha jobban néz ki kis mellel mint naggyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!