17 éves fiú vagyok és a testsúlyom miatt nagyok a "melleim", hogyan öltözködjek, hogy ne látszódjanak?
Megkeseríti az életemet kiskorom óta. Amúgy nem vagyok az a tipikus "dagadt". Van aki nem eszik semmit és csont bőr de az arca pufi is emiatt tűnik ducinak. Nekem az arcomon nem látszik de a mellemen igen :(
Hogyan öltözzek?? mit vagyek fel hogy ne vagy csak kisebbnek látszódjon? póló ing módszert alkalmazom, de.....
most fáslizzam be a mellemnél, hogy leszorítsa? el vagyok keseredve, csúfolnak is
kérlek segítsetek
fogok járni úszni, meg 1 éve fekvenyomok, de semmi...
ha lehet öltözködési tippeket tanácsokat adj/atok
eddig a több réteg ruha vált be, az lenyomja kicsit, de nyáron meghalok a melegben.
segítsetek!!
Szia!
Az én otársam több mint 80kg,és 16 éves de nem kövér,hanem izmos!
Ezzel azt akarom mondani,hogy vizsgáld meg alaposabban azokat a melleket,mert lehet hogy nem háj az hanem izom!
Menj el egy kórházba megvizsgáltatni azokat,hátha bejön:)
Sok sikert!
Van fiúknak top??? nem azért, én csak örülök neki
ha van akkor hol? Ha vanna kifejezetten ilyen testgyakorlatok mellre, amitől kissebbedik, akkor írnátok párat???
kösz mindenkinek
Én nem pontoztam le senkit! Épp ellenkezőleg, kösz hogy szóltál! csak felfelé pontozok, bár sztem semmi értelme, de mindegy
és hol lehet ilyen toppokat venni? ez is ilyen pántos mint a lányoknál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!