Mit tegyek hogy jobban látszódjanak a derekamnál aa a két süppedés?
Figyelt kérdés
tudjátok arra gondolok ami a fenék felet van, és a gerinc mellet. tudom hogy elég hülyén fogalmaztam de nem tudok máshogy. segitsetek hogy hogyan tudnám hogy mégjobban látszodjón...most is látszik de még nem igazán és azt szeretném hogy szép legyen. esetleg valami testedzést vagy valamit irnátok ?2010. jún. 6. 09:04
1/5 anonim válasza:
Én értem, hogy mire gondolsz, de fogalmam sincs, hogy azt lehet-e egyáltalán jobban kihangsúlyozni...Ez adottság kérdése. Bár lehet hülyeséget mondok..
2/5 anonim válasza:
azt hittem az asüppedés csak nekem van és hogy valami elváltozás :D de jó, akkor annak úgy kell lennie, de nekem nem tetszik, én inkább eltüntetném, bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam, ha hallok róla, írok valamit :)
3/5 anonim válasza:
Nekem már kiskorom óta elég hangsúlyosak, de akkor fejlődtek ki szépen amikor barátnőmmel elkezdtünk úszni járni. Állítólag a hátizomgyakorlatokról szépek lesznek. De biztos nagy mértékben függ az adottságtól is mert a barátnőmnek nem lett olyan mint az enyém. :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :):) kedves utolsó olvasó igazad van mert 3 évig én is usztam és akkor kezdett alakulni de mivel mst már nem uszok igy nem olyan szép :S de itt a nyár hogy eleget uszhassak :)
2010. jún. 6. 09:59
5/5 anonim válasza:
Szerintem is kissé gyúrni kéne hátizomra... vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!