Hogy öltözködjek ilyen alakkal, stílussal? Hogy hozhatom ki magamból a maximumot?
főleg feketét hordok, és pasztell színeket, legtöbbet rózsaszínt. szeretném ha az öltözködésem kifejezné a személyiségem. elég tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogyan hozhatnám ki az alakomból és az arcomból a maximumot. ápolt vagyok, gondozom a bőröm és a hajam, korrekort, púdert, rúzst szoktam használni, de nem is mindig. elég sokat fogytam az utóbbi időben, most kezdem el felfedezni azt, hogy valami jó is származhat a testemből. szeretem az oversize ruhákat is (bizonytalan vagyok így néha jó elbújni bennük.) nem tetszik a mai "tömeg divat" inkább magamnak csináltatok saját mintával pólókat. van martens bakancsom és vansem is, és mindig hátizsákkal járok. septum piercing van az orromban, szeretek "lányosnak"lenni, de kicsit különcnek is.
nem tudom eldönteni mi áll jól és mi nem.
kék szemem van, sötét szőke hosszú hajam, a szemöldököm és szempillám sötét (ezért nem is festem őket), a bőröm elég világos,160cm vagyok, 54 kg. de nem tudom, az összkép mennyire számít szépnek, hogy az emberek mit látnak annak rajtam. (tükörben szépnek tudom látni magam, képeken soha)
sajnálom, ha ezek felesleges vagy összevissza tények...
Legalább a ruha szetteket tennéd fel mert erre lehetetlen kb a válasz .
Egyébként a vans soha sem volt és lesz lányos szerintem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!