Lányok! Szerintetek milyen ruha, haj néz ki jól egy srácon?
Van olyan aki tudna segíteni ebben?
Kérlek a korotokat is írjátok oda.
Haj: ami illik az arcához. Meg legyen borostája, ne keltse egy 14 éves kisfiú benyomását.
Ruha: 3 típus tetszik, amiért meg tudok veszni. Az egyik az a fehér feszülős póló, minden más (gatya, cipő, pulcsi) fekete. A másik az egyszínű póló, kék farmer, sima edzőcipő. A harmadik pedig a full elegáns (ing, zakó, öltöny nadrág, nyakkendő)
18L
Haj: nagyobb legyen mint pár milliméter és ne legyen fönt hosszú, oldalt meg borotvált. Nekem nem tetszik a szakáll és a borosta. (A szőke és a fekete haj a gyengém.)
Ruha: fehér, szürke, sötétkék vagy fekete sima vagy v nyakú pólók. Fekete vagy sima farmerrel, esetleg szürkével. Vagy fekete (kicsit emós) öltözet fekete pulcsival. (Ez esetben a fekete hosszú haj is jól áll.) Nyárra nekem a fekete, szürke sőt még a piros rövidnadrágok is tetszenek.
19L
Mindegy csak ne skinny fit gatya legyen vagy trottyos melegítő.
Színben amit szeret, amiben jól érzi magát. A hétköznapitól egészen az elegánsig minden tetszik, ha stílusos a szett.
Legyen szépen fésült haja, elegáns megjelenése, nem amolyan börtönfrizura vagy huligán hosszú haj.
Ne legyen szakálla, legyen ápolt.
Kimondottan szeretem az elegáns megjelenést : ing, zakó, vagy elegánsabb gyapjúing.
#7 Meg a többiek, akik szeretik az elegáns fiúkat!
Nekik mi a véleményük a karcsúsított kék öltönyről?:)
8
Hetes vagyok, nekem bejön az is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!