Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek melyik öltözköd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek melyik öltözködés jön be leginkább egy srácon?

Figyelt kérdés

Hétköznapi öltözködésre gondolok.

Kicsit lazább?Átlagos?Elegáns?

Mennyire mérvadó nektek, hogy hogyan öltözködik egy srác?

2015. dec. 20. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos,nem kell elegansnak lennie de azert normalisan fel legyen oltozve :)
2015. dec. 20. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze számít hogy öltözködik. Ne legyen annyira elegáns, de ne is ez a xxl-es, letolt gatyás stílus legyen. Simán farmer, póló, esetleg sima ing.. Átlagosan. 17l
2015. dec. 20. 14:49
 3/9 anonim válasza:
100%

Én szeretem ha egy srácnak van stílusa és nem ez a tömeg páva gyerek mint minden 2. ember ma..

A mostani barátom mellesleg pont az öltözködésével hívta fel a figyelmemet. Ő kicsit mindig elegánsabb. Általában egy sima nadrág (fekete vagy farmer), egy póló vagy ing ,és egy pamut (vagy nem pamut) zakó. És a haja is valahogy mindig tökéletes ha értitek.. vagyis gyakran most hajat es ad rá hogy hogy nézzen ki de nem ilyen kis páva.

De amúgy belegondolva kifejezetten nem annyira fontos az öltözködés ezt inkább amolyan bónusznak mondanam hogy valaki jól öltözik és van stílusa.:)

16/L

2015. dec. 20. 18:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nyilván a laza alatt nem az XXL-es nacit értettem és az elegáns alatt sem az öltönyt vagy éppen frakkot, hanem mondjuk az olyat, akiről a 3-as válaszoló írt. :D

Én a lazát szoktam az elegánssal "váltogatni", de nálam az elegáns kimerül egy farmeringgel/sima inggel és egy fekete nadrággal :) De nyilván, ha ki kell öltözni, akkor megadom a módját :)

Jöhetnek még válaszok.

2015. dec. 20. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az jön be, ha egyéni stílusa van egy srácnak, az öltözködés elég sokat számít szerintem. Bár nekem, ami nagyon fontos az a haj. Fuu egy-két utcán látott hajtól nagyon ki tudok borulni, főleg a páwa-taréjtól :D DE ezen kívül rasztától kezdve vállig érő göntörön át a rövidig minden jöhet, csak ne legyen zsíros.. blee.... na de kicsit eltértem a témától. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én azt szeretem egy fiún, ha fekete cuccokban jár, és ez általában a lazább stílusban. Plusz láncok, felvarrók, az a rockos stílus :) A fekete ruhás fiúk nálam pluszponttal indítanak <3

Egyébként amit írtál, kérdező, az is tetszik, nem lehetsz olyan bűn ronda ;)

A harmadik válaszoló kommentje sem rossz :D bár nekem az ilyen elegáns stílus a buszsofőrt juttatja eszembe, de mindegy :D

2015. dec. 24. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vlmi jó sportcipő pl egy airforce , vlmi kicsit feszesebb gatya ülepes de a terepszinű nálam a nyerő , vlmi laza trikó pl , vagy pulcsi hosszitott is jó , meg az ing *-*
2015. dec. 24. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Regény helyett inkább képeket linkelnék... szerintem így egyszerűbb elképzelni ;) :)

× [link] (mondjuk a sapi az mellékes)

× [link] (csak nem kéne a csípőjére az a kockás ing)

× [link] (itt se kötelező a sapi)

× [link] (a sapiról ugyan az mint a többinél)

× [link]

(Pár képen lehet látni hogy pl. van rajta gyűrű meg karkötő... na azok nem kellenek. De én szeretem ha pengetős/dögcédulás nyaklánc van a nyakba. Szerintem jól néznek ki :) )

2015. dec. 24. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Nálam a hanyag elegancia a nyerő :) De persze nem az öltözködés a legfontosabb szempont ha párt keresek.
2015. dec. 24. 15:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, látom, nagyon eltérőek az ízlések :D De nem baj.

#7: A laza öltözködés alatt pont ilyesmikre gondoltam :)

2015. dec. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!