Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként gáz a negyvenes ruhamér...

Nőként gáz a negyvenes ruhaméret? Igyekszem lefogyni legalább 38ra, ha nem 36ra...

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem gáz. Ez az átlagmeret.
2021. márc. 23. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Magyarországon szépen besimulsz vele az átlagba.
2021. márc. 23. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A ruhaméretet senki nem tudja rajtad kívül. HA meg vagy elégedve az alakoddal, akkor nem gáz.
2021. márc. 23. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömre azt hittem, hogy kb. 40-42 méretet hord, kiderült, hogy 44-46, sőt 48. Nem vékony, de nem is tűnt olyan "nagynak" mint akik plus size kategóriában modellkednek.
2021. márc. 23. 20:07
 5/8 Metionin ***** válasza:
100%
A ruhaméret önmagában semmit nem mond el.
2021. márc. 23. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem a ruhamereten fog mulni a dolog. aki magas, az eleve nagyobb ruhakat hord pl., en hiaba vagyok vekony, 180 centisen 36-38 a ruhameretem, mig a hasonlo alkatu 160 centis baratnomnek siman jo a 34-es.

illetve fugg alkattol, izomzattol. volt mar nekem is olyan, hogy tokre meglepodtem, hogy egy csinos, fitt sportos csaj mekkora ruhakat hord. ja es az sem jobb, aki belepreseli magat a 2 szammal kisebb ruhakba, csakhogy elmondhassa, h o xs-t hord, kozben meg majd szetfeszul rajta, ilyet is ismerek sajnos.

ne a ruhameret legyen a mervado, ha tetszik, amit a tukorben latsz, akkor tokmindegy, mi van a cimken. ha nem tetszik, akkor termeszetesen valtoztatni kell, le lehet fogyni, de nem a ruhameret, hanem a latvany miatt.

2021. márc. 24. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

teljesen normalis meret

sok fugg az alkattol, es az aranyaidtol

pl aki felul teltebb(nagyobb mell), az nem tud maganak S-es ingeket venni, a karjan pedig mindig nagyobb lesz az ing is...

Fogadd el es szeresd onmagad :)

Egyebkent is ahany marka es ruhabolt, annyi fele meret van. Van ahol az L valojaban M-es. Most probaltam egy 42-es nadragot, es latszatra is el volt meretezve...

2021. márc. 24. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

36-os ruhákat hordok, BMI alapján túl sovány vagyok.

Nem hinném, hogy gáz az, ha valaki nem túl sovány....

2021. márc. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!