Nőként gáz a negyvenes ruhaméret? Igyekszem lefogyni legalább 38ra, ha nem 36ra...
nem a ruhamereten fog mulni a dolog. aki magas, az eleve nagyobb ruhakat hord pl., en hiaba vagyok vekony, 180 centisen 36-38 a ruhameretem, mig a hasonlo alkatu 160 centis baratnomnek siman jo a 34-es.
illetve fugg alkattol, izomzattol. volt mar nekem is olyan, hogy tokre meglepodtem, hogy egy csinos, fitt sportos csaj mekkora ruhakat hord. ja es az sem jobb, aki belepreseli magat a 2 szammal kisebb ruhakba, csakhogy elmondhassa, h o xs-t hord, kozben meg majd szetfeszul rajta, ilyet is ismerek sajnos.
ne a ruhameret legyen a mervado, ha tetszik, amit a tukorben latsz, akkor tokmindegy, mi van a cimken. ha nem tetszik, akkor termeszetesen valtoztatni kell, le lehet fogyni, de nem a ruhameret, hanem a latvany miatt.
teljesen normalis meret
sok fugg az alkattol, es az aranyaidtol
pl aki felul teltebb(nagyobb mell), az nem tud maganak S-es ingeket venni, a karjan pedig mindig nagyobb lesz az ing is...
Fogadd el es szeresd onmagad :)
Egyebkent is ahany marka es ruhabolt, annyi fele meret van. Van ahol az L valojaban M-es. Most probaltam egy 42-es nadragot, es latszatra is el volt meretezve...
36-os ruhákat hordok, BMI alapján túl sovány vagyok.
Nem hinném, hogy gáz az, ha valaki nem túl sovány....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!