Milyen méretet érdemes vennie a bonprix-ből egy átlagos magasságú (173 cm magas) férfinak?
Olyanok válaszát várom, akik már vásároltak a fent nevezett üzletből. Főleg a póló, nadrág, pulóver és ing méretek érdekelnek. Elvileg nekem L-es kellene ezekből, de aztán ki tudja... Van rajtam némi felesleg, szóval azt is bele kell kalkulálni.
Ha magasabb, soványabb, kövérebb vagy mint én, akkor is írd le a tapasztalataidat, mert támpontot nyújtanak számomra.
Köszi előre is!
Tökmindegy, mekkorát üt.
Attól még alacsony.
A ruhákkal vigyázni kell. Van hogy kicsi van, hogy nagy egy adott méret, de olyan is előfordul, hogy köze nincs hozzá(pl xs-s-es nadrág XXL-es méretű kB.)
Ha tetszik valami és van értékelés azokat olvasd el és az alapján tudni fogod, hogy milyen méret kellhet.
Illetve nem csak a magasság számít, hanem a mellkas - has-csípő kormerete is a meretezesnel.
Ebben van valami. Általában sok ember többet mond vagy rosszul tudja mekkora. Nem egyszer volt hogy tőlem alacsonyabb (én 176 vagyok) mondta hogy ő 180 :)
Én viszont tényleg ennyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!