Milyen méretet érdemes vennie a bonprix-ből egy átlagos magasságú (173 cm magas) férfinak?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik már vásároltak a fent nevezett üzletből. Főleg a póló, nadrág, pulóver és ing méretek érdekelnek. Elvileg nekem L-es kellene ezekből, de aztán ki tudja... Van rajtam némi felesleg, szóval azt is bele kell kalkulálni.
Ha magasabb, soványabb, kövérebb vagy mint én, akkor is írd le a tapasztalataidat, mert támpontot nyújtanak számomra.
Köszi előre is!
2021. márc. 5. 16:47
11/13 anonim válasza:
Hát ha 170-180 cm vagy átlag súllyal akkor m ha túlsúly l
12/13 anonim válasza:
Én is tanácstalan vagyok, hogy a 174/62-es fiamnak mit vegyek. Sajnos a véleményekhez csak azt írogatják, hogy jó vagy nem jó az adott méret, de hogy az adott férfi milyen magas, hány kiló, hogy tudjak viszonyítani, azt már nem...
13/13 anonim válasza:
A 172/67-es fiamra a 48-as öltöny pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!