Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen méretet érdemes vennie...

Milyen méretet érdemes vennie a bonprix-ből egy átlagos magasságú (173 cm magas) férfinak?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik már vásároltak a fent nevezett üzletből. Főleg a póló, nadrág, pulóver és ing méretek érdekelnek. Elvileg nekem L-es kellene ezekből, de aztán ki tudja... Van rajtam némi felesleg, szóval azt is bele kell kalkulálni.

Ha magasabb, soványabb, kövérebb vagy mint én, akkor is írd le a tapasztalataidat, mert támpontot nyújtanak számomra.

Köszi előre is!

2021. márc. 5. 16:47
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hát ha 170-180 cm vagy átlag súllyal akkor m ha túlsúly l
2021. márc. 9. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is tanácstalan vagyok, hogy a 174/62-es fiamnak mit vegyek. Sajnos a véleményekhez csak azt írogatják, hogy jó vagy nem jó az adott méret, de hogy az adott férfi milyen magas, hány kiló, hogy tudjak viszonyítani, azt már nem...
2021. ápr. 27. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
A 172/67-es fiamra a 48-as öltöny pont jó.
2021. ápr. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!