Mi a véleményetek az állatmintás ruhákról? Hordanátok?
Itt van egy leopárd mintás
Ez totál leopárd mintás és mégis nagyon jól néz ki szóval lehet h a legtöbb allatmintas nem annyira jó egyesek szerint de vannak attól még szerintem jók mint például ez és igen ezzel egyetértek h van egy csomó rossz, ízléstelen de nem az összes vannak jók is.
(Én az 1 válaszoló vagyok)
Szerintem lehet ízlésesen és nagyon igénytelen módon is viselni őket. Főleg, ha gagyi, elszabott műszálas anyagból varrják őket. Na, az tényleg proli a hatást kelt, de ha igényesen van elkészítve a ruha, és a viselője is tudja hordani, akkor simán lehet elegáns is.
Nekem főleg az tetszik, amikor egy ruhának egy-egy apró részlete állatmintás, vagy fekete csipkével kombinálódik.
Úgy gondolom, nem annyira az én stílusom, de néha, egy-egy apró részlet erejéig el tudom képzelni.
A kedvencem a szürke vagy színes (vörös, hideg zöld) kígyóbőr, a hideg tónusú “cicás” dolgok.
Párduc foltból olyan is jöhet, aminek színes a közepe.
Imádom a leopárd mintát, már gyerekkorom óta <3 Van leopárdmintás nadrágom, sálam, pólóm, blúzom (mondjuk az khaki színű, nem klasszikus leopárdminta) és egy szőrmés kabátom, utóbbi a legnagyobb kedvencem <3 Persze ízlésesen viselem ezeket, egyszínű, általában fekete darabokkal párosítva. Megértem, hogy valakinek nem tetszenek, de én nagyon szeretem. Nagy álmom még egy leopárdmintás tornacipó és egy bokacsizma is.
Más állatmintát nem igazán hordok, egy kígyómintás boleróm van még, de ennyi.
Értem amit írsz és igaz, de ezen jót röhögtem, miközben néprajzi témájú régi fotókkal dolgozok épp, amiken pont ez fog meg, hogy a származásról mindent elárult a ruha. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!