Olvastam valahol, hogy a pasik ki nem állhatják az állatmintás dolgokat. Tényleg így lenne?
Nem tudom, hogy a tobbi pasinal hogy van, az en ferjem nem utalja, de sok ilyen mintas felsot kozonsegesnek tart a mindennapokban. Ha szorakozni megyunk, akkor en isz szoktam ilyesmit felvenni, az sem baj, ha epp kihivo, tehat eleve szuk, alakkot mutato ruharol van szo, szereti rajtam. Viszont fenyes nappal, hetkoznap nem tetszik neki.
Pedig a szexisebb, szukebb, noiesebb ruhakat hetkoznap is dijazza, de az allatminta akkor mar sok.
Megjegyzem, hogy ezen nem szoktunk vitatkozni, mert en sem vagyok ebben a formaban odaig ertuk. Amugy is inkabb a letisztult anyagokat kedvelem.
hát szerintem ez is egy olyan "brit tudósok"-féle felmérés lehetett...
bár az tény, hogy az animal print-es dolgokkal csínján kell bánni, mert egy rossz kombinációban nagyon közönségesnek tudnak hatni
de egy kis jóízléssel bátran viselhetők
ha tényleg rosszul hordod akkor egy-egy ilyen ruhadarab gusztustalan tud lenni
ne vidd túlzásba és tud mihez érdemes felvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!