Hogyan tudnám ,,megtanulni'', hogy milyen ruha/smink/frizura áll jól?

Lehet olvasgatni oldalakat, tippeket, de az igazán pontos választ próbák által fogod megtudni. Ha nem próbálsz ki valamit addig könnyedén alakulhat ki benned téves elképzelés. Tapasztaltam már én is, hogy egy frizura, öltözködési stílusról azt gondoltam, hogy borzalmas lenne, majd történt egy próba és eléggé más lett a megítélés róla.
Feminán elvétve szoktak hasznos cikkek születni, meg yt-n is vannak valamennyire jó iránymutatások, de semmiképpen sem kőbe véset gondolatok.

Menj ún. színtanácsadásra! Volt már részem benne, nagyon szórakoztató, plusz rájöttem, hogy a pink szín élénkebbé teszi a kék szemem, ahogyan kicserélték előttem az anyagokat
Itt nemcsak a színeket nézik, hanem a ruhát, frizurát, sminket és hogy melyik évszakhoz tartozol a hozzád illő színek szerint
Tipp: ide inkább ne sminkeld magad (persze ez akkor ha lany vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!