Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó minőségű cipő?

Szerintetek ez jó minőségű cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem, hogy megtudjátok nyitni a linket, de ha mégse akkor számítógépesek (és lehet telefonosok is) kitudják másolni a linket.

Valószínűleg nem eredeti cipő (tudtammal már nem is gyártanak ilyet), szóval inkább arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek ez jó minőségű cipő? Úgy értem a minőséget, hogy 1-2 hónap után ugye nem fog szétjönni?!

2021. márc. 18. 11:14
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Amúgy esetleg megtudnátok mondani, hogy hol lehet nem átverős helyen rendelni egy ilyen cipőt?
2021. márc. 18. 14:30
 12/28 anonim ***** válasza:

Alapból egy sima Air Force 1 ára nem 7.000 Ft, hanem 100 EUR körül van, modelltől is függ stb.

Ilyen Air Force 1 nem létezik, ez egy custom cipő amit valaki csinált, viszont ha ennyiért árulja, akkor valószínűleg (100%) hamis Air Force 1-en csinálja.

2021. márc. 24. 00:57
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Én kamu cipőt nem vennék
2021. ápr. 2. 11:35
 14/28 A kérdező kommentje:
#13. Nem látod, hogy leírtam, hogy hol lehet eredetit venni?! Okoskodni tudsz...
2021. ápr. 2. 11:52
 15/28 anonim ***** válasza:
Ez egy sima fehér Nike Airforce 1 ami össze van firkálva filctollal.
2021. ápr. 2. 12:10
 16/28 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom nekem írtad-e, ha igen nem értem miért. Nem viccnek vagy kötekedésnek szánamta. Ilyen cipő tényleg nem létezik hivatalosan. Ez egy sima fehér Nike Airforce 1, amit egy ilyen "csináld magad" affinitású ember kidekorált fekete filctollal. A neten lehet valahol árulnak ilyeneket, aminél erősen megkérdőjelezhető, hogy maga az alapcipő eredeti-e de hivatalos forrásból biztos nem fogsz ilyen cipőhöz jutni, azon egyszerű oknál fogva, mert hivatalosan ilyen cipő nem létezik.
2021. ápr. 2. 12:40
 17/28 A kérdező kommentje:
Peep igen is értelmes ember volt nethuszárka...
2021. ápr. 2. 12:42
 18/28 anonim ***** válasza:

he?

Ez most hogy jön ide. Nem a cipőről beszélünk?

2021. ápr. 2. 12:43
 19/28 A kérdező kommentje:
Peep csinálta ez a cipőt kisfiam. Papírod van?
2021. ápr. 2. 13:01
 20/28 anonim ***** válasza:

Ki kell hogy ábrándítsalak, mert köze nincs hozzá.

Az általad linkelt weboldalon a képen látható cipőt egy egyedi átalakított ciőpőket áruló weboldal felhasználója csinálta, aki ilyen cipőket készít. Tök véletlenül amúgy egy magyar személy.

[link]

2021. ápr. 2. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!