Szerintetek ez jó minőségű cipő?
Remélem, hogy megtudjátok nyitni a linket, de ha mégse akkor számítógépesek (és lehet telefonosok is) kitudják másolni a linket.
Valószínűleg nem eredeti cipő (tudtammal már nem is gyártanak ilyet), szóval inkább arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek ez jó minőségű cipő? Úgy értem a minőséget, hogy 1-2 hónap után ugye nem fog szétjönni?!

Nekem ez szörnyen nagyképű, ocsmány. A talpa sargasodasra nagyon hajlamos úgyhogy alaposan utána kell nézni mivel mennyit hogyan tisztítsd. Nem jön annyira szét és kényelmes de sokkal-sokkal kényelmesebb cipoim is voltak már ennél.
18l

#4. Tényleg? 😳
Honnan tudod?

Onnan hogy már vagy 10 kérdést írtak ki ide erről az oldalról, és kb 3 perc netes kutakodás után érdekes dolgokra bukkantam az oldalról, de akkor leírom ide is.
Már eleve messziről bűzlik hogy az oldal iszonyatos összacsapott hanyag módon van összehányva, ahogy egy alap se fül se farka átverős webshop. Az orosz domain is erősen gyanúra okot. De ezek csak intő jelek, nem jelentenek semmit.
Ami ennél érdekesebb az az egyetlen elérhetőségük az az egyetlen elérhetőségük, egy customercarefor.com domaines email cím.
Ha erre a címre rákeresel ráakadhatsz egy angol weboldalra ahol számos panaszos ír, hogy egy ugyan ezen a címen üzemelő weboldal átverte őket.
Votl aki cipőt rendel, volt aki fúrót, vagy napszemüveget, bármit rendeltek, a rendelésük helyett egy rongyos hamis gucci zoknit vagy sálat küldtek a termék helyett amit megrendelt.

Tessék ez ugyan ennek az áverős weboldalnak egy másik klónja.
De még isten tudja hogy hány üzemel ebből ez egy egész nemzetközi csalóhálózat.

En boltban vettem régebben igaz az magasszaru volt de utána mindig rövidet akartam. 13-14 korul voltam azt hittem még csomot fogok nőni mindenhogy hat nem így lett. 39et vettünk és 37-38volt a labam már akkor is ahogy most (18l)
Nike fehér sima huarachem is van abból vagy 8as vagy 9es nem emlékszem pontosan és most megnezni sincs alkalmam, a lényeg, hogy 1 számmal nagyobbat vettünk belőle azt hiszem mert ahhoz ezt is tanácsolta egy ismerősöm annak a mérete bevált. Kényelmes amugy a talpát nagyon imádom, viszont annak is van egy része ami sargasodik úgyhogy erre tényleg nagyon figyelj oda kérdezz előadókat, neten stb. Ami nagyon jó még a skechers bár sok ronda van, de igazi kincsekre is lehet találni. Van egy egyszerű nagyon szép fehér itt ott kis rózsaszínnel (abszolút nem barbis stb) egyszerűen imádom kedvenc cipőm nagyon ajánlom ezt a márkát. Ez a cipő amiről beszélek 20-22ezer Ft volt szállítással és viszonylag hamar jött meg. Tudom drága, de olcsóbb az előző 2nel amit említettem és jobbnak bizonyult. Az oldalról amit küldtél nem tudok nyilatkozni, de picit nekem is kamunak tűnt első látásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!