Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez már sznobos lenne?

Szerintetek ez már sznobos lenne?

Figyelt kérdés

Adott ez a TH pulcsi, de nem szeretnék túl sznobos ruhákat hordani. Itt olyanokra gondolok, amin túl nagy a logó, látványos, stb...

Ez nálatok még belefér?

[link]

2021. márc. 15. 23:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy én sem értem ezeket a “f@szméregetés” célzásokat. Mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát. Nyilván van egy réteg, aki ezt a nézőpontot tönkre vágta az emberekben (a nagy Armani meg az Adidas feliratokkal, a rávasalhatós címkékről, meg a kopikról nem is beszélve).
2021. márc. 18. 02:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Alapvetően én sem szeretem az olyan cuccokat, amiken 72-es betűmérettel ott virít a márka, ezt mindig a buta, sznob emberek hülyeségének tartottam. De ha tetszik egy pulcsi, akkor nem fogom azért nem megvenni, mert látszik a logó/felirat. A lényeg, hogy te jól érezd benne magad.
2021. ápr. 12. 09:17
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

figyelj mindegy nem érdekli az embereket hogy sznob e vagy sem.

ez egy státusz szimbólum egy szintig egy középgazdagnál. egy felsőbb körkökben mozgó gazdag pl Bill Gates a zarába veszi meg a ruháit, órája drága.

2021. máj. 10. 02:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges Bill Gates-ekhez hasonlítgatni egy átlag embert. Neki tudatosan felépített imidzse van. Mint ahogy a többi ilyen top űber gazdag embernek is. Irdatlanul figyelnek arra, hogy amit kommunikálnak felénk TV /internet / egyéb fórumokon, abból az jöjjön le hogy ők aztán olyan űberbrutál szerény emberek, hogy úgy élnek mint aki itthon havi 120 ezer forintból él és panelban lakik. Közben ez nem igaz. Zuckerbergről is mennyit olvasni, hogy húú milyen egyszerű, húú de olcsó kocsikkal jár, meg a többi. Közben meg van egy Paganija például, ami ugyan úgy millió dolláros autó. Csak ezt 100 ból 99 hírportál nem hozza le.

Szóval nyugodt lehetsz benne, hogy Bill Gates sem a Zarában vásárol :D. Nem hord nagy logós ruhákat, oké. Mert nem érdekli.

De ha neked tetszik a Tommy Hilfiger, vagy tetszik a az, hogy így legyen ráírva, akkor vedd meg. Kit érdekel, mit gondolnak mások. Sznobnak hisznek-e vagy nem. Magamnak veszem, nem nekik.

Ja és Tommy Hilfiger... Azért messze nem az az arcpirítóan luxus márka, meg sznob kategória hordani egy ilyet, mint sokan hiszik.

De azok az emberek akik itt hurrognak, gondolom az Puma logós pulcsikat, meg a csíkos adidas melegítőket azért felveszik :D. Meg a PULL & BEAR pulcsikat. Mert ami nem drága, de logós, az nem baj. Az maradhat. De ha valami drágább ezeknél, akkor meg megy a képmutatás, hogy húúú hááá mekkora felvágós vagy, reklámozod magad.

2021. máj. 10. 07:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Van ilyen pulcsim, 3 színben is. Szerintem még ez belefér, legalábbis nekem.

Most rendeltem tőlük táskát, pénztárcát, cipőt meg övtáskát. Ki lehet fogni normalisabbakat is, de valóban vannak olyan cuccok amik nekem is soknak tűnnek, tolakodóak. Pedig az egyik kedvenc márkám.

2021. júl. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!