Szerintetek ez már sznobos lenne?
Adott ez a TH pulcsi, de nem szeretnék túl sznobos ruhákat hordani. Itt olyanokra gondolok, amin túl nagy a logó, látványos, stb...
Ez nálatok még belefér?

Nem hordok pulcsit. A màsik, h olyat sem hordok, amin nagy betűkkel van kiírva a màrka. A harmadik meg, hogy nem adnék ki ennyit pulcsira 🤭
Faszmérickének, menősködni ok, amúgy nok

Jajj istenem :D.
Tipikus savanyú a szőlő gondolkodás.
Faszméricke, menősködés, sznobság, nem adnék ki ennyit érte... Szánalom komolyan mondom. Szánalom.
Ezek az emberek mindig csak a prémium márkákra ugatnak. Ha egy 4000 Forintos Adidas vagy Nike pólón van ott a logó az nem para. Azt elhordja bárki, senkit nem zavar. Vagy ha egy nőn Mango-s póló van. Vagy Pull & Bear van ráírva egy pulcsira. Az nem baj. Az nem volt drága.
Ha egy 60 ezres Dolce Gabbana pólóra rá van írva, hogy Dolce & Gabbana, az már egyből úúúristen mekkora felvágós sznob köcsög! Kinek reklámozza itt magáát? Mit mutogat? Mit kompenzál???
Nem, nem gáz egy ilyen pulcsi. Ha mellette normálisan fel vagy öltözve, és nem ez az egyetlen pulcsid a világon, miért ne. Ha megengedheted magadnak, vedd meg. Nekem is vannak márkás holmijaim. Nem különösebben érdekel ki mit gondol róla. Van kislogós, nagy logós, logó nélküli, minden féle. Nem akarok semmit megmutatni. Nem kompenzálok semmit. Egyszerűen tetszettek, megvettem, hordom. Kész.
- Vannak akinek nem telik középkategóriás márkára. Azok megmagyarázzák hogy szar, sznobság, ronda, reklámtábla, satöbbi.
- Van aki meg engedheti, de nem különösebben érdekli. Az értelmes, nem fikázza azt, aki megveszi.
- Van aki szereti, megveszi, hordja magának szépen, örül neki.
Csak hogy érezzétek, nem mindenki rendelkezik olyan mentalitással, mint hiszitek. Van egy Gucci övem. Megtehetném, hogy éjjel nappal abba járok. Mert akkora király vagyok, hogy nekem az van, meg kell mutatni. Abban aludhatnék. Le rohadna rólam, annyit hordom.
Ennek ellenére amióta megvan, csak egykétszer volt rajtam. És javarészt Hilfiger, CK övet viselek, amiről vagy meg sem mondod hogy az, vagy kis logója van.
Legtöbb normális ember magának öltözködik.

hatareset, de semmikeppen sem rovidnadraggal!
hosszu farmerral

Nekem ez már túl nagy logo, én inkább egy ilyet vennék [link]
Aki ismeri a márkát, az ennyiből is felismeri, már ha az a cél, viszont nincs feltűnősködő hatása.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!