Mit gondolsz errol? L

#39 "viszont sokan (köztük én is) pont azért nem veszünk fel ilyeneket, mert nem akarjuk, hogy rbancnak tűnjünk."
ezek szerint ha nem bélyegeznének r.bancnak, akkor felvennéd?

Szerintem ez egy fehérnemű, és nagyon kiéhezettnek kell lenni, hogy utcára felvegye valaki. Olyan kétségbeesett, "dugjon már meg valaki!" hatása van.
Buliba, fesztiválra elmegy még (amennyiben tényleg dugni akarsz, kifejezetten hasznos is, ha egyéjszakást keresnék a Moriban lehet még hordanám is), de mondjuk suliba, munkába, Tescóba, étterembe elég gáz, egyes helyekre be sem engednek ilyen hiányos öltözetben (felső nélkül).
A lapos lányok sokszor azt hiszik, hogy nekik így akkor többet kell mutatni, hogy kompenzálják. De ez nem így van, a kis mell is közönséges ha ennyire kirakják.

bár volt pár összeállításom tiniként amire én is utólag azt mondom hogy "ííííííííííí ezt nem kellett volna"
elég sok embernek voltak, csak ezt valahogy mindenki elfelejti, ahogy telnek az évek

Felül nőies szexi, alul búzás pasis.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!