Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolsz errol? L

Mit gondolsz errol? L

Figyelt kérdés

Mit gondolnal ha egy egy lanyt latnal ilyen felsoben? Bejon vagy tul sok?

[link]

2021. márc. 15. 12:23
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
47%

#29 mi lenne, ha SEM a szakadt ruhájú embert nem bélyegeznénk egyből igénytelennek, SEM pedig a lengén öltözött nőt nem bélyegeznénk egyből ribinek?

ilyen opció nem jutott eszedbe? pedig ettől kellemesebb hely lehetne jobb a világ.

2021. márc. 15. 14:09
 32/50 anonim válasza:
11%

Milyen fotelhuszár? Csináltam már ilyet, hogy sunyiban elbújtam egy fal mögé és vertem csajra, aki épp sétált arra.

2021. márc. 15. 14:34
 33/50 anonim válasza:
11%
Ja, 17 voltam.
2021. márc. 15. 14:34
 34/50 anonim ***** válasza:
83%

Több ilyen bodym is van, de persze nem lehet azért mindenhová felvenni. Fesztiválra egy rövidnacival tökéletes, vagy mondjuk buliba. De például úgy is jól néz ki, ha egy kötött crop hosszúujjú felső alá vesszük fel, és akkor ugye alól kilátszik a csipke.

De szigorúan csak mikor jóidő van, idén még nem vettem fel ilyet.

2021. márc. 15. 14:35
 35/50 anonim ***** válasza:
45%
offtopic: a csaj a képen de ronda
2021. márc. 15. 14:39
 36/50 anonim ***** válasza:
63%
Én sajnálnám a lányt. Ennyire kétségbeesetten figyelemhiányosnak lenni, hogy ilyenben utcára menjen, elég szánalmas.
2021. márc. 15. 15:15
 37/50 anonim ***** válasza:
3%
#29 pont fordítva van a mondás 🤦
2021. márc. 15. 15:18
 38/50 Metionin ***** válasza:
86%
Én csak másik, áttetsző felső alá veszek fel ilyet. Magában nem, irritálna hogy megnéznek.
2021. márc. 15. 16:25
 39/50 anonim ***** válasza:
33%

"Annyira cuki hogy azt hiszitek hogy egy nő mindig a férfinak öltözik ki.."

Már bocsi, de ha a kérdezőt nem érdekelné, hogy meg fogják-e bámulni és/vagy mit fognak hozzá szólni akkor nem tette volna fel a kérdést, simán csak felveszi.

És igen, lehet, hogy egy csaj nem azért öltözik fel rbancosan hogy megbámuljak (amúgy de), viszont sokan (köztük én is) pont azért nem veszünk fel ilyeneket, mert nem akarjuk, hogy rbancnak tűnjünk.

Ahogy előttem is írták, lehet valaki úgy is szexi, hogy nem dobálja ki mindenét és vergődik ha aztán odaszólnak neki, hogy milyen jóbőr. Ne rakja ki oszt nem szólnak rá. (Kivétel persze a beteg állatok, akik akkor is lefüttyentenek valakit, ha egy zsák van rajta, de ezzel ne példálózzunk.)

2021. márc. 15. 16:32
 40/50 anonim ***** válasza:
51%

Vicc hogy azt hiszitek hogy csak akkor szólnak be a férfiak vagy akkor bámulnak meg ha kint van mindenünk.

Téli kabátban 5 réteg ruhában is megszoktak bámulni, vagy beszólnak. Ha nem akarom hogy rám figyeljenek akkor is rám fognak.

2021. márc. 15. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!