Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolsz errol? L

Mit gondolsz errol? L

Figyelt kérdés

Mit gondolnal ha egy egy lanyt latnal ilyen felsoben? Bejon vagy tul sok?

[link]

2021. márc. 15. 12:23
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
25%

Nézném sunyiban és úgy verném ki.

17 voltam

2021. márc. 15. 13:20
 22/50 anonim ***** válasza:
37%

Mondjátok már meg egy ruha darabról hogy lehet valaki rbanc?

Semmit nem tudtok az illetőről, csak látjátok egy ruhában, ti meg már az egész személyiségét leírjátok, mint akik ismernék.

Nekem is van hasonló felsőm, sose volt egyéjszakásom, csak kapcsolataim voltak,ami hosszútávú volt. Tényleg rettentő rbanc vagyok:D

2021. márc. 15. 13:22
 23/50 anonim válasza:
2%

Igen, gondolom az se zavarna, ha körberöhög mindenki, aki lát, hogy úgy viselkedsz mint egy állat, nem tudsz parancsolni az ösztöneidnek. Fotelhuszár :D

2021. márc. 15. 13:26
 24/50 anonim ***** válasza:
28%

#12: igen, meg tudom mondani ez alapján, hogy az illető nem intelligens. Intelligens nő nem teszi ki a csöcsét meg a seggét, nem mutogatja magát mindenáron, hanem visszafogott, csinos ruhákat vesz fel. Hidd el, a férfiak többsége az ilyen nőt előbb fogja választani, mint a közönséges öltözködésűt. Nem véletlenül..

Lehet nagyon nőiesnek és vonzónak lenni többet takaró ruhában is, csak az ilyen lányoknak mint akiről itt szó volt, az egyetlen dolog, amivel 'dicsekedni' tud, az a teste. Ezzel tudja egyedül felhívmi a figyelmet magára, ami elég sajnálatos:) sajnos te sem vagy túl eszes, emiatt nem látod át az összefüggést, de nincs ezzel semmi baj, hisz így szép a világ, hogy mind mások vagyunk:)

2021. márc. 15. 13:28
 25/50 anonim ***** válasza:
32%
24! Hüha! Te aztán mindent tudsz. Meg megállapitasz. Nem tévedsz soha! Gondolom egyedül is vagy ehhez (esetleg egy besavanyodott kapcsolatod van, de már az sem sokáig.)
2021. márc. 15. 13:33
 26/50 anonim ***** válasza:
46%

Annyira cuki hogy azt hiszitek hogy egy nő mindig a férfinak öltözik ki, hogy a férfiak megbámulják. Mindenkinek van egy ízlése, az hogy ki hogyan öltözködik nem függ össze az intelligenciával.

Szerintem senki ne mondja meg a másiknak milyen ruhát hordjon, mert senkinek sincs joga hozzá.

2021. márc. 15. 13:35
 27/50 anonim ***** válasza:
51%
#24 a tudásodból készségeidből semmit nem von le, hogy mi van rajtad, vagy mi nincs. a test és szellem nem vagy/vagy, hogy az egyiket választhatod közülük. középiskolás osztályomban több éltanuló lány is kifejezetten merész ruhákban járt (és miért ne tették volna, volt mit kipakolniuk). semmit nem vont le sem az eredményeikből, sem az emberi értékeikből.
2021. márc. 15. 13:35
 28/50 anonim ***** válasza:
39%

Nappal az utcán megkérdezném hogy mennyi egy menet.

Egy buliban el akarnálak vinni a mosdóba egy körre.

Hálószobában vagy swinger klubban tök jó.

2021. márc. 15. 13:39
 29/50 anonim ***** válasza:
24%

"A ruha teszi az embert." - tartja a mondás.

Vicc az egészben hogy azt mondjátok ne ítéljünk el valakit mert rbancosan van öltözve de ha valakinek van egy kis lyuk a pólóján mert útközben kiszakadt és nem hord magánál váltás pólót és venni sem vesz újat útközben akkor már azonnal egy "szakadt csóró c-gány" vagy mert éppen lázas beteg megy a dokihoz sz-rul öltözött fel mert örült hogy valamit magára kapott, már azonnal "igénytelen".

Szóval ha valaki szrul van felöltözve azt nyugodtan lehet oltogatni de aki azért vesz fel valamit hogy szexinek érezze magát vagy éppen pasit akar felszedni azt nehogy lerbancozzuk már...

Nagy baj van ezzel a világgal...

2021. márc. 15. 14:04
 30/50 anonim ***** válasza:
39%

Érdekes, értelmes ember nem vesz fel utcára ilyet. 5 csaj ismerősöm van. Most megkérdeztem őket, az egyik akinek már vagy 10 pasija volt azt mondta simán venné utcára. A másik 4 nem, pedig a mellük is nagyobb és az alakjuk is jobb mint annak aki felvenné vagy annak aki a képen van... A 4 csajnak csak 2-3 barátjuk volt.

Szóval ja. Rbanc aki ilyet utcára venne.

2021. márc. 15. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!