Középiskolába elfogadható ha valakinek eléggé egyedi a stílusa? (Többi lent)
Idén megyek tovább középiskolába, eleinte úgy volt, hogy művészetibe megyek, ahol nem lett volna nagy gond a stílusommal (már a felvételin láttam olyan stílusu lányokat) de végül nem sikerült bejutnom, szóval egy informatikai technikumba fogok járni (Esztergomba, névszerint Bottyán János technikum).
Általános iskolába eséllyem sem volt a saját stílusomat kimutatni, mindenki megszokta hogy van rajtam egy egyszínü póló és egy gatya, "stílustalan" voltam/vagyok. Ezért elhatároztam, hogy középiskolába önmagam leszek. Leginkább ilyen animésebb, vagy aranyosabb "kawaii-bb" , vagy gotikusabb, fekete-piros pulcsikat hordanék, és hozzájuk szoknyát, mindig is szerettem szoknyát hordani, habár az alakomhoz épp nem annyira íllik, hisz telt karcsú vagyok, de nem annyira vészes. Tudomásom szerint magyarországon amúgy sem annyira elterjedt az anime meg az ilyen dolgok, és attól félek hogyha egy mondhatni "átlagos" Középiskolába megyek, mindenki nagyot fog nézni. Sok helyen "elítélik" Az ilyen stílusú lányokat? Baj lenne ha szoknyába mennék? (Habár vennék alá vastag harisnyát mert nem a magam mutogatása lenne a célom) Itt van pár példa ilyen öltözékre:
Minden választ köszönök szépen, nagy segítség lenne mind! :)
Ki tudja, ha vannak ott más egyedi emberek is akkor biztosan elfogadnak.
Én vidéken lakok, Miskolc közeli nagy városban.
Középiskolában japán rockeres stílusom volt, kiközösítettek, zaklattak.
Egy évfolyam társam befestette a haját feketére, őt is végig szekálták.. Emo leszbi szutyoktól kezdve mindennek hívták, csak a hajszín váltás miatt.
Volt olyan barátnőm aki másik városban tanult, náluk sok volt a rocker, goth stílusú. Ott eléggé lef0sták ki hogy néz ki.
Egyetemen érdekes mód még cowboy stílusú emberrel is találkoztam és senki nem nézte meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!