Rendeltetek már a neten a viktoria secret-től?
én már rendeltem többször is. A szállítási idő változó, a sima postai szállítás kb. 2,5 hét volt, az expressz (UPS) 4 nap. Volt olyan is, hogy nem kértem expressz szállítást és mégis azzal küldték minden plusz költség nélkül, meg olyan is, hogy 2 dolog nem volt nekik raktáron és azt később ingyen elküldték ups-sel(hamarabb érkezett meg mint a postai).
Amit érdemes még tudni és én nem tudtam az első rendelésnél, hogy egy bizonyos összeg felett vámot kell fizetni, azt hiszem ez 70-75 $ körül van, nem vagyok benne most biztos (a postai szállításnál előfordul, hogy nem elég figyelmesek és 2szer nem kellett vámot fizetnem :), de a UPS elég alapos)
Én ruhákat cipőket és fördőrucikat rendeltem és mind nagyon jó minőségű, imádom öket.
a victorias secret honlapján van fent egy mérettáblázat (size chart), az alapján kiszámolhatod, hogy neked milyen méret kell. Inchben van megadva (1 inch-2,54 cm)de a 2-es méret xs-esnek felel meg, a 6-8 az m-es, de mindenképp mérd le magad, akkor nem érhet csalódás méretügyileg.
A szállítási költség ár alapján van, 100 dollarig 27, 9 dollar a szállítási költség (ha jól emlékszem, most épp nem működik az oldal), afelett több, de et is mind fent vaan az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!