Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltetek már a neten a...

Rendeltetek már a neten a viktoria secret-től?

Figyelt kérdés
szemezek már egy ideje egy két jó rucival..csak még soha nem rendeltem netről..aki rendelt már tőlük mikor érkezett az áru?..stb:D
2010. aug. 18. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én már rendeltem többször is. A szállítási idő változó, a sima postai szállítás kb. 2,5 hét volt, az expressz (UPS) 4 nap. Volt olyan is, hogy nem kértem expressz szállítást és mégis azzal küldték minden plusz költség nélkül, meg olyan is, hogy 2 dolog nem volt nekik raktáron és azt később ingyen elküldték ups-sel(hamarabb érkezett meg mint a postai).

Amit érdemes még tudni és én nem tudtam az első rendelésnél, hogy egy bizonyos összeg felett vámot kell fizetni, azt hiszem ez 70-75 $ körül van, nem vagyok benne most biztos (a postai szállításnál előfordul, hogy nem elég figyelmesek és 2szer nem kellett vámot fizetnem :), de a UPS elég alapos)

Én ruhákat cipőket és fördőrucikat rendeltem és mind nagyon jó minőségű, imádom öket.

2010. aug. 18. 20:56
 2/11 A kérdező kommentje:
jaaj de jó:DD köszi a választ..és am mennyi a postaköltség? (annál amikor lassabban jön meg a cucc:DD
2010. aug. 18. 21:43
 3/11 A kérdező kommentje:
az a 70-75$?
2010. aug. 18. 21:44
 4/11 A kérdező kommentje:
és náluk a méretek úgy vannak mint nálunk?..tehát hogyha pl. nekem fürdőruhából 2-es kell,akkor az náluk az m-esnek felel meg?..és 75$..az olyan 15.000?:DD..bocsi a sok kérdésért..csak még soha nem csináltam ilyet:D
2010. aug. 18. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:

a victorias secret honlapján van fent egy mérettáblázat (size chart), az alapján kiszámolhatod, hogy neked milyen méret kell. Inchben van megadva (1 inch-2,54 cm)de a 2-es méret xs-esnek felel meg, a 6-8 az m-es, de mindenképp mérd le magad, akkor nem érhet csalódás méretügyileg.

A szállítási költség ár alapján van, 100 dollarig 27, 9 dollar a szállítási költség (ha jól emlékszem, most épp nem működik az oldal), afelett több, de et is mind fent vaan az oldalon.

2010. aug. 19. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:
ja még annyi, hogy a cipőméretek trükkösek tudnak lenni, mert pl. az us 8-as nálunk elméletileg 38-as, de igazából inkább 37-es volt.
2010. aug. 19. 10:27
 7/11 A kérdező kommentje:
hát cipőt mondjuk nem rendelek..mert am is nehéz cipőt találni a lábamra..és nem mernék azt rendelni..de sztem fürdőruhát fogok:)..és olyanok a cuccok élőben is mint a képen?
2010. aug. 19. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:
a fürdőruhák nagyon jók, nekem 3 van, és egyikben sem csalódtam, olyanok mint a képen :)
2010. aug. 19. 17:08
 9/11 A kérdező kommentje:
de jó:) köszi a segítséget:))
2010. aug. 19. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit
2010. aug. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!