Mennyire jön be a mai fiatal, tini lányoknak a fiúk bokavillantása? 23/F
Figyelt kérdés
Hamarosan 24 éves leszek. Sajnos jelenleg nincs barátnőm. Bokavillantós fiú vagyok. Vagyis hosszú farmernadrág többszörösen felhajtva és titokzokni. Szinte mindig így járok. Mennyire jön be ez a mai fiatal lányoknak?2021. márc. 8. 23:05
31/94 anonim válasza:
Ha valamitől, ettől kifejezetten rosszul vagyok. De még lányoknál is.
24/L
32/94 anonim válasza:
Már több éve divatban van és marad is.
Az elejétől kezdve vagy tetszik az emebrnek vagy nem.
Ez olyan mint a skinny nadrág.
Nekem például tetszik, 20F vagyok, és teljesen hidegen hagy hogy másnak meg e felel az outfitem. :D
34/94 anonim válasza:
Ezt az egész bokavillantós stílust nem igazán értem.
Télen, -10 fokban kinn a csupasz boka, csak mert az a trendi. Az az idióta aki ezt kitalálta...
Mondjuk a reumatológusok nagy pénzeket fognak keresni úgy 10 éven belül.
Egyébként meg mi 40+, akik ezt látjuk csak mosolygunk ezen, ugyanis a mi fiatalkorunkban ez nagyon gáz volt, bennünk ez maradt. És ezt megváltoztatni már nem lehet.
35/94 A kérdező kommentje:
Szóval mennyire?🤔 Lányokat kérdeznék. Esetleg van itt olyan bokavillantós lány akivel lehetne ismerkedni?🤔
2021. márc. 14. 20:13
36/94 anonim válasza:
Akkor a kérdést így kellett volna feltenned: “Hali, ismerkednék olyan bokavillantós lánnyal, akinek bejön egy bokavillantós fiú”. Nyilván törölnék a kérdést, mert ez nem társkereső oldal. Tehát a válasz: tedd fel a kérdésed egy társkereső oldalon. Remélem hasznos volt....
37/94 A kérdező kommentje:
Nem volt hasznos 👎👎👎👎👎👎👎
2021. márc. 14. 20:36
38/94 anonim válasza:
Mert agybeteg vagy, azért... :P
39/94 A kérdező kommentje:
Látom nem bírod a kritikát...
2021. márc. 14. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!