Fiatal, fájós lábú lánynak milyen téli cipőket tudtok javasolni? A legtöbb csizma sajnos elég kényelmetlen, de szeretnék a sportcipőn kívül mást is hordani
Nekem van tapasztalatom. Nekem kényelmes lapos cipőktől jött ki. Pedig nem is sajnáltam rá a pénzt, de le kellett cserélni és szerencsére helyrejött hónapok múlva. Fontos hogy azok a cipők amiktől elkezd fájni azokat ne vedd fel többet.
Furán hangzik de vettem ugyanabból a márkából egy majdnem ugyanolyan cipőt csak szélesebb orrút és abban semmi baja a lábamnak. Ami felpróbáláskor szűk elől azt felejts el. Olyat vegyél ami szélesebb. Vannak márkák ahol a bőség szerint is méretezve van a cipő nemcsak a hosszúság szerint. Tehát egy 38-as csípőből van pl F, G, H attól függ hogy milyen bő. Nem sok boltban találkoztam mondjuk ilyennel de van.
Én is azt olvasom hogy műtét segít csak, de nekem most másodszor ment vissza. De ehhez gondolom az kellett hogy időben elhagyjam a rossz cipőt. Először elég hamar "meggyógyult", másodszor már hosszabb idő kellett, akkor már be is gyulladt. Gondoltam is hogy ennyi, mehetek majd műtétre mert ez eléggé fáj. De szerencsére elmúlt megint mert ismét elhagytam a rossz cipőt. Most ha azt látom hogy ha nem megfelelő cipő van rajtam elkezd fájni, és már ilyenkor tudom mi lesz a vége, nem kockázatok mert nem biztos hogy mégegyszer helyrejönne. Nem éri meg. Újabban már csak széles cipőket veszek.
Amúgy nekem csak bütyköm volt nem kalapácsujjam. És gondolom van egy határ amin túl már csak a műtét segít.
Mint mondtam nem volt nagy, de pl egy szűk csizmát amit egy üzletben felpróbáltam abban kifelyezetten látszott (de nem vettem meg mert mint mondtam már nem akartam több szűket hordani), és fájt is.
Sok sok hónap kellett hozzá. Ha még vártam volna és hagyom hogy nagyobb legyen akkor már szerintem sem sikerült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!