Wazzzup13 kérdése:
Cikinek számítanak az UGG stílusú csizmák?
Figyelt kérdés
Sok helyen, cikkben látom hogy szidják ezeket a típusú csizmákat. Nem nagyon követem a divatot és nem értem mert már nagyon sok tök jól kinéző darabot láttam, amik nekem kifejezetten bejönnek. Nektek mi a véleményetek róluk?2020. dec. 3. 17:06
2/21 anonim válasza:
Ha neked bejön ne foglalkozz más véleményével.Én sem teszem.Nekem van egy ideje nem a legszebb de nagyon kényelmes és meleg.
3/21 anonim válasza:
szerintem ha van rendes hó, akkor hangulatos lehet, anélkül nekem kicsit feleslegesnek tűnik
4/21 anonim válasza:
Nekem tetszenek és én szeretem is hordani, mert kényelmes és meleg. Nem érdekel, hogy más mit gondol róla.
5/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de mindenkinek szíve joga azt felvenni amit szeretne. Ha neked bejön akkor hordd. Túl rövid az élet ahhoz, hogy idegenek véleményével foglalkozz
6/21 anonim válasza:
Proli és meg egy embert sem lattam akinek jól állna
9/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel a divat, mindenki viselje azt, ami tetszik és szerinte jól áll neki, így az én véleményem is szubjektív.
Mint mondtam, lesz@rom azt, hogy az aktuális trendeket majmolók mit tartanak cikinek, de én nem húznám magamra, nem állna jól.
Úgy néz ki, mint egy jetiláb.
Ez tipikusan az a ruhadarab, mint a gigantikus méretű oversize cuccok, ami jelenleg mindenhonnan ömlik: csak a nagyon törékeny, filigrán alkatú lányokon mutatnak jól, a többieken igénytelen hatású és nevetséges.
10/21 anonim válasza:
Nem értem mi a baj vele, jó bélelt és meleg.
Én szeretem őket, nekem grafitszürkében van.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!