Sok helyen, cikkben látom hogy szidják ezeket a típusú csizmákat. Nem nagyon követem a divatot és nem értem mert már nagyon sok tök jól kinéző darabot láttam, amik nekem kifejezetten bejönnek. Nektek mi a véleményetek róluk?
Szerintem nem gázabb, mint a trampli bakancsok vagy éppen a fagyos, csúszós talajon teljesen hordhatatlan, tükörtalpú km-es tűsarkú “téli” csizmák. A félig kecsesnek szánt, de ronda hernyótalpas csizmáknál sem csúnyább/kevésbé praktikusabb egy jó minőségű UGG szerintem.
Persze ez csak az én véleményem. Egyedül azt nem értem, miért ezzel a fazonú téli lábbelivel foglalkoznak ennyit meg csúnyázzák, gagyinak titulálják, miközben vannak még bőven nem szép és/vagy nem téli időjárásra valóak (az UGG pedig utóbbira tökéletes).
2020. dec. 4. 11:41
13/21 anonim válasza:
Hála a jó egnek hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz
Milyen uncsi lenne az élet ha mindenkinek azonos lenne az ízlése /6# voltam
2020. dec. 4. 11:45
14/21 anonim válasza:
Kit érdekel más véleménye😅🤣Nyugodtan vedd fel ha másnak nem tetszik hát sajnáljuk ez van😅Menjen dühöngeni arrébb a szaros véleményével együtt🤣Azért is felveszem jó látni a sok marhát aki ezen megvan rökönyödve.Befásult bal.axok🤣🤣🤣
mert a boltban még okés, monjuk, mint egy mamusz akkor is úgy néz ki, de 2 hét után szinte mindenki úgy néz ki, mint a linkelt képen és az enyhén szólva igénytelen
2020. dec. 5. 00:05
16/21 anonim válasza:
Szerintem egy vékony vagy áltag lábú emberen még jól is áll, csak vigyázni kell hogy mibe lépsz bele mert ha hóban vagy esős időben vizes lesz vagy sáros akkor csúgya lesz. A tisztításnak is érdemes utána nézni.
2020. dec. 7. 17:16
17/21 anonim válasza:
A bőrcsizma, bakancs stb is igénytelen, ha koszos, sárfoltos. Úgy csinálunk, mintha csak az Ugg lehetne retkes.
2020. dec. 7. 17:25
18/21 anonim válasza:
Én arról beszélek higy sokkal könnyebben koszolódik, minden meg látszik rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!