Mennyire tűnhetek így cigánynak?

és hol marad a fuksz?
mert ez így kevés lesz

Ezt látni kellene. Lehet hogy valami szolis *népművészeti agyag edénynek* / *éjjeli pillangónak* hamarabb tünnél, mint cigánynak.
Nekem alapból sötét a bőrszínem és ha pl munkás cuccban vagyok valahol (pl megyek sóderért, vagy valami ami kell itthonra nyílván nem öltönyben megyek), akkor se néznek cigánynak. Egyszerűen látni rajtam hogy nem vagyok az. Hiába sötét a bőröm vagy van rajtam igénytelenebb ruha, akkor se néznek cigánynak. Míg egy cigányról kulturáltan felöltözve is (több esetben) lejön, hogy cigány.

Én cigány vagyok,de eddig csak cigányok jöttek rá,magyar vagy más emberek nem... :D Nem beszélek úgy, nem öltözöm úgy, szimplán anyámék cigányok voltak, engem meg adoptált egy magyar család:D
Amúgy a tipik az a hosszú rózsás szoknya! Az kell :D Azzal tuti cigánynak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!