Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy bőrszínem...

Mit csináljak, hogy bőrszínem miatt ne nézzenek cigánynak?

Figyelt kérdés

Jelenleg régóta fakó, sárgás bőrszínem van, mint valami májbetegnek vagy kínainak, ami nem valami szép. Ha viszont napozok, akkor tényleg egészséges barna bőrszínem lesz, de nem akarom, hogy emiatt más emberek cigánynak nézzenek. Nem beszélek úgy, nincs olyan arcszerkezetem és bőrömnek se olyan a szaga. Mit csináljak, hogy ha lebarnulok ne nézzenek cigánynak? A szakáll növesztése jó ötlet?

22/F

2015. ápr. 2. 10:16
 1/3 anonim válasza:
100%

szakáll növesztése - lehet...

ne járj csiricsáré, össze nem illő ruhadarabokban, pl citromsárga lakkcipő, melegítőalsó...

ápolt legyél (hajmosás, fogmosás, fésülködés, stb)

beszélj világosan értelmesen, ne hablatyolj

ne szotyizz nyilvánosan

légy segítőkész másokkal szemben (pl idős néni nehéz szatyorral akar buszra szállni, segíts)

vagyis ne viselkedj cigányosan

(jó, tudom, hogy nem minden cigány rossz... most nem ez a lényeg)

ha valaki mégis cigánynak néz, és ezért lenézően viselkedik Veled, magasról sz.rd le. Te tudod az igazságot, ő meg tartsa meg magának a véleményét.

szerintem...

2015. ápr. 2. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hajszíned, termeted, arcszerkezeted nem olyan, akkor nem fognak annak nézni.
2015. ápr. 2. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a bőrszínből veszed észre valakiről, hogy cigány vagy sem, hidd el. Azért az arcod is elárulja, a hajszíned, stb.
2015. ápr. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!