Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, szerettek ingben lenni?

Fiúk, szerettek ingben lenni?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran vagytok ingben? Milyen ingeket hordtok? Szeretitek, vagy csak muszáj felvenni?

L/23

2021. márc. 3. 13:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
9%
Gyűlölöm az ingeket. Ha ki kell öltözni galléros póló, de én kellőképpen elegánsnak tartom magam egy sima póló+sportzakó öltözetben. Ha nagyon rá vagyok kényszerítve akkor is max arra az 1-2 órára veszem fel az inget de tépem is le amikor csak lehet. Nem tudom kinek volt ez az agymenése, hogy elegancia=kényelmetlen szenvedés. Hülye hagyomány az ing, de hála az égnek úgy látom hogy egyre jobban kikopik és senkit nem zavar ha egészséges ember módjára pólóban mész valahova. Az is lehet elegáns...
2023. jan. 18. 14:13
 22/22 anonim válasza:
0%
Utálom az ingeket. Kényelmetlen és akármilyen ingről is van szó nekem annyira csicska benyomást kelt. Mintha minden nap évzáróra öltöznék ki. Úgyhogy én off.
2023. ápr. 24. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!