Fiúk, szerettek kiöltözve lenni? 20/L
Figyelt kérdés
Szeretzek kiöltözve, csinosban, elegáns ingben, nyakkendőben, öltönyben lenni?
Vagy ha nem is teljes öltönyben, csak elegánsan?
2021. jan. 25. 06:53
1/21 anonim válasza:
Én szeretek, de csak ha olyan eseményre megyek, illetve néha kicsit elegánsabban öltözködöm hétköznap is, ha épp olyan kedvem van.
2/21 anonim válasza:
Nem, a kényelmesebb cuccokat preferálom. De azért nem mackóban megyek mindenhova, szóval azért legyen stílusos is.😀
3/21 anonim válasza:
Ha az alkalom megkívánja, akkor igen. Az átlag hétköznapokon viszont nem szeretem feleslegesen kicsípni magam.
4/21 anonim válasza:
#1-es válasz, én is úgy szoktam.
21F
7/21 anonim válasza:
Igen, szeretek öltönyben, nyakkendőben lenni! Sajna nemigen van rá alkalmam. Azokon a helyeken ahová járok hülyén néznék ki benne.
8/21 anonim válasza:
Adott esetben, valamilyen alkalomra neha muszaj oltonyt venni, de napi szinten, allandoan fehering / nyakkendo? Uggghhhh.
Felesleges majomkodasnak tartom, kulonosen az ilyen tobbszazezres, millios oltonyoket meg selyemnyakkendoket, tobbmillas Rolexeket, krokodilbor cipoket...
9/21 anonim válasza:
Csak olyan helyeken, ahol ki kell öltözni, egyébként nem. Igaz, melegítőben sem tudnék megjelenni sehol még egy átlag hétköznapon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!