Fiúk, szerettek ingben lenni?
Milyen gyakran vagytok ingben? Milyen ingeket hordtok? Szeretitek, vagy csak muszáj felvenni?
L/23

@5
"Aki naponta inget hord ott dress code van."
Hatalmas tévedés, irodában dolgozok, de nincs dress code, mégis legtöbbször ingben megyek. Már egyetemen is inget hordtam télen.

Egy ing hordása egyáltalán nem dress code / nem dress code kérdése.
Hordok mindent. Pólót, inget, pólóinget. Alkalomfüggő. Nyilván a haveromhoz ha átugrok, nem veszek fel inget.
De ha egy összejövetel van, vagy emberek közé megyek, oda simán. Egy Teszkóba nem, de egy plázába bátran felveszem.

Szinte mindig ingben járok, nagyon szeretem őket.
Inkább az egy színűek jönnek be, és mindenképpen slim fit Ck, Armani,
Semmi kockás vagy ilyenek, csak az elegánsabb darabok jönnek be, nincs olyan hónap hogy ne vegyek 2-3.

Többet van rajtam ing, mint póló, és abból is inkább hosszúujjú.
Van klasszik favágó flannel ingem kék-türkiz és piros-fehér színben. Tervezek egy harmadikat is venni.
Van két lenvászon ingem, pasztell kék és zöld.
Egy farmering.
Vastagabb nem gyűrődő pamut ingek bordó-fehér kevert szövésű és homokszínű.
Néhány vékonyabb pulóver alá vagy zakóhoz jó színes ing.
És természetesen a fehér alkalmi ing.
Ezek mellé talán van 3 vagy 4 pólóm, ami nem aláöltözet vagy edzsős ruha.
Az ingek sokkal előnyösebben állnak, mint a pólók és sokkal kényelmesebben érzem magam bennük. Szóval ha csak nem valami magasított nyakú pulóver van rajtam (szeretem a garbókat is), akkor általában ing van rajtam.

Én is nagyon szeretek elegáns ingben lenni.
Igaz nem öltönnyel, hanem farmer nadrággal. Jól érzem benne magam.Ezért van is elég sok a ruhásszekrényben.
Ha tehetem inget veszek fel.

Igen. Öltönyben is. Szinte mindig ingben járok, és legtöbbször öltönyingben, 3 részes öltöny részeivel kombinálva, vagy farmerral-zakóval. :)
Pólóban is jól érzem magamat, de a kapucnis felsők és a kötött pulcsik sem az én világom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!