Elmentem otthonról egy másik városba, és a cipőm annyira feltörte a lábamat, hogy egy 3*4 centis vérhólyag lett a talpamon. Vennem kellett egy kínais tornacipőt, hogy valahogyan haza bírjak jutni. Sokáig tartott mire meggyógyult a lábam.
2021. márc. 2. 11:45
2/9 anonim válasza:
gyonyoru, uj cipomet akartam felavatni egy alkalomra. mar amikor az autobol kiszallva elkezdtunk gyalogolni a helyszinre, ereztem, hogy ez kegyetlenul faj + meg nagy is ram a cipo, konkretan szo szerint kileptem belole. tiszta mazli, hogy pont olyan helyen voltunk, hogy ott volt egy cipobolt, szoval sos-be beugrottunl venni talpbetetet, sarokfogot, meg megprobaltam a cipo orrat kitomni egy zsepivel.
valamennnyit hasznalt, de meg igy is baromi lassan tudtam csak menni es az est vegere veresre torte a labam, hetekig fajt utana.
2021. márc. 2. 12:38
3/9 anonim válasza:
A ballagásunk az iskola udvaron volt. Teljesen lent a foldesudvaron, de ez akkor derült ki, hogy végül ott lesz, mikor már odaértünk. Ki kellett mennem a díjamért, még aránylag közel is álltam, de úgy éreztem magamat, mint a birodalmi lépegető, valamelyek puha volt a föld, süllyedtem, meg göröngyös is volt, volt aki majdnem elzakózott, nem is értem mai napig, mi volt ez a korszakalkotó ötlet. Rá is kérdeztem aztán, hogy mennyire volt gáz, azt mondták egyáltalán nem, ügyesen mentem, de én nem tudom, valahogy úgy éreztem mintha lopakodva mennék, kínosan lassan.
2021. márc. 2. 12:39
4/9 anonim válasza:
Tűsarkúval ráléptem egy békára... azt már szerintem nem kell részleteznem, hogy milyen érzés volt leszedni szegény felnyársalt békát.
2021. márc. 2. 12:41
5/9 anonim válasza:
Macskakő van a városunkban, szóval a vékony magassarkú felejtős. 😋
Volt pár amiről lekopott/leesett a sarok, és a fém össze vissza csikorgott.
Egyszer beszorultam a mozgólépcső rácsába, és akkorát estem mint a ház.
2021. márc. 2. 13:17
6/9 anonim válasza:
A gimnáziumi ballagásom napján már nem volt sok a kezdésig, beszélgettünk, stb., mikor nem néztem hova lépek a sarok beragadt ilyen csatornafedélbe. Nem tudtam kiszedni, végül jött egy srác és ő valahogy kiügyeskedte. :)
2021. márc. 5. 00:13
7/9 anonim válasza:
Ez tuti valami fétisesnek a kérdése.
Amúgy kitört a cipőm sarka. Na erre verd ki 🤣🤣
2021. okt. 29. 08:51
8/9 anonim válasza:
Amikor randi közben egymásnak estünk pont egy új magassarkú volt rajtam, aztán a végén a partnerem úgy élvezett a lábaimra, hogy mind a cipőre ment, mire hazaértem rászáradt sajnos de nagyon nehezen jött le róla másnap
2021. okt. 29. 11:05
9/9 anonim válasza:
Tini koromban egy nagyon magas platformos tűsarkú csizmát választottam, amiben nem tudtam menni alapból sem, pláne a befagyott jégen. Mire letopogtam egy kilómétert át a parkon, ahol ültek és nevettek rajtam a kedvem is elment a magassarkútól. Később mégis volt egy kisebb sarkú csinos csizmám, hát az meg kicsi volt rám és pont be kellett utaznom benne az egész várost. Hazafele már úgy mentem mint aki besz@rt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!