Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkellemetlenebb dolog ami megtörtént veletek egy randin?
Jött a lány apja is.
Nem balhézni vagy valami. Nem jött oda meg semmi. Csak távolról nézett minket, miközben a lány anyjával beszélt telefonon. Néha felhívta a lányt is, hogy pl merre menjünk sétálni.
Ennél cikibb nem igazán volt.
Még általánosban van:D akkor még fb sem volt, az sms volt a menő..
aztán elhívtam a suli egyik legszebb csaját sms-ben egy vakrandira.
Vittem egy rózsát ő meglátott, és úgy tett mintha nem is lennék ott direkt :D:D
Na azóta soha nem vesznek nőnek virágot.
(#2 vagyok)
Nem hagyom hogy te nyerj. Olyan is volt, hogy első randin be lettem mutatva a szülőknek. Bár az első akkor is vitt mindent, de ez se volt semmi.
Tudnám ezt picit fokozni, de azt már itt nem írnám le.
Szerencséd :D
Volt olyan is, hogy a lány huga is ott volt minden randinkon. Ez nem is lett volna annyira gáz, ha tényleg valami pici hugica lett volna, de a hugica is 16 éves volt akkor.
Kicsit zavart is, de nem volt vészes. De mikor szakított a lány, mert nem nyomulok rá jobban, pl nem tapiztam, nem csókolóztunk hevesebben stb. Hát azért tényleg az én k anyámat, hogy nem dugom meg a huga szeme láttára 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!