Mi a legkellemetlenebb menstruàciós tünet nektek csajok?
Pont ma jön meg szerintem, mert sajnos érzem biztosan. Nyilal a derekam, hasít a hüvelyem, hányinger...
Nekem a legrosszabb amikor belenyilal a hüvelyembe is, mintha kést döfnének bele. Meg amikor ülni se tudok annyira szúr és néha átsugárzik a fájdalom a fenekembe és akkor ha gyorsan leülök akkor iszonyat fá és muszáj felülnöm picit. 24L
Szerintem te vagy az a kanos beteg pasi aki állandóan ezen élvezkedik hogy menstruációs kérdéseket ír ki.
Amúgy nekem a klasszik görcs a lefrosszabb, de azt te pasiként soha nem tudod meg hogy milyen érzés mert nincsenek petefészkeid, leírni sem tudom. De köze nincs ahhoz a hüvelyes-fenekes tévképzetnek aminek te hiszed a menstruációs fájdalmat.
Nekem vannak olyan időszakaim mikor megjon a menstruációm és reggel konkrétan nagyon erős hányingerem van, szédülök, nagyon görcsöl a hasam, ilyen nem sűrűn van, de ez nagyon kellemetlen érzés.
Ami mindig szokott lenni, az a lábfájás, alul a hasam minimálisan görcsöl, néha nekem is szúrkál a hüvelyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!