Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordanátok matrózblúzt hétközn...

Hordanátok matrózblúzt hétköznap? 22/L

Figyelt kérdés

Megtaláltam a szekrényemben, és szívesen felvenném, hordanám néha.

Lányok, ti felvennétek?

Fiúk nektek tetszik a matrózblúz a lányokon?

2021. márc. 1. 07:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön a csajokon.

Volt barátnőm 25 éves volt mikor szétmentünk,simán felvette étterembe vagy színházba álltalaban szoknyával magassarkúval vagy balerina cipővel...

A végén már nem is mondtam neki.

:) szerintem ha egy lány a párjának ki öltözik az mindenképp vonzó a fiúnak.

Lehet az barmely más ruha ...

4 fajta volt, neki is tetszett.

Sima esti sétára is szerintem bármelyik csaj felveheti pl ha a párjával mászkál picit jó időben .

Mennyivel rosszabb mint azok a lányok akik prostinak öltözve mászkálnak az utcán sokszor?

Szerintem sok pasit meg csajt csak esz olyankor az irígység hogy vannak be vallalósabb jobb csajok is "nála".

Gátlásokon kicsit engedve simán meg tehetik.

Én pl pasi létemre utálok öltönyt hordani és csak is a mostani párom kérésére kedvére teszem meg....

Persze mindenki más... van akinek a csirke pöri jut az ágyba este,a csaja meg fekszik szex közben mint a fa darab...

2021. dec. 28. 19:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is végeztem pár évben, aztán a szekrénybe lógva megtetszett. Azóta néha szoktam hordani just for fun 😀

Általában elsőre mindenkinek meglepő, de hamar megszokták.

ápr. 8. 13:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Én kb. két hete láttam egy fiún matrózblúzt. Fura volt, de jól állt neki.
ápr. 8. 14:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Fura, én még nem láttam fiún. Gondolom valami jelmez féle volt. De amúgy miért ne? 😀

ápr. 9. 11:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!