Hordanátok matrózblúzt hétköznap? 22/L
Megtaláltam a szekrényemben, és szívesen felvenném, hordanám néha.
Lányok, ti felvennétek?
Fiúk nektek tetszik a matrózblúz a lányokon?
nem, mert ocsmany, kenyelmetlen az anyaga es ha mar bluz, ezerszer szebb darabjaim vannak.
de ha neked tetszik, hordd. nekem tok mindegy.
Nem, mert utálom az ilyen tipikus ünneplőruhák anyagát.
Amúgy jól néz ki szvsz. :D
Jól néz ki, igen. :)
És érdekes, hogy ketten is a háromból az anyagát nem szeretitek. Nekem pont az anyaga miatt tetszik a legjobban. Meg igen, szeretem, ahogy kinéz. Nadrággal kinn hagyva, szoknyával betűrve.
5!
Extra műszálas?
Akkor aki az anyagára panaszkodik az a nejlon harit is kerüli.
Nem én írtam az 5-ös választ, de én is kerülöm a műszálas felsőket, és igen, a nylonharisnyát is.
Mi ebben ennyire meghökkentő vagy említésre méltó? :D
Csupán azért eítettem meg és “mertem” megkérdezni, mert volt pár kérdés a kötelező munkahelyi viseletekkel kapcsolatban itt a nők irányába és sokan beletorődnek abba hogy egy beteg fhasz által kitalált kényelmetlen viseletet is megtűrjék magukon a szép fizetés miatt.
De gondolom te és a veled egy parazsat fúvók ezeket a munkahelyeket is elkerülitek és nem nyeltek egyet reggel az öltözködésnél belenyugvóan.
Ha neked tetszik akkor szerintem nyugodtan felveheted. Kicsit egyedi, kicsit fura, de fel lehet használni jól is.
Azzal számolj, hogy kapni fogsz pár furcsa pillantást, és elsőre páran japán mániásnak fognak tartani. A legtöbben tényleg az anyaga és a szabása miatt nem szerették, és mert persze azért mert kötelező.
Nekem szerintem tetszene.
24/F
Nem dolgoznék olyan helyen ahol kötelező a nylonharisnya, szerencsére ilyenről eddig még nem is hallottam - dolgoztam olyan helyen ahol csinosan kellett öltözni, de nadrág megfelelő volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!