Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M rendelesnel hasznalt,...

H&M rendelesnel hasznalt, budos ruhat kaptam. Mas is jart mar igy?

Figyelt kérdés

rendeltem egy felsot a h&m-bol. amikor megerkezett, mar gyanus volt, hogy le van szedve rola a cimke. kicsit kesobb felprobaltam es megcsapott az undorito izzadsagszag, ami a ruhabol jott. egyertelmuen lehetett erezni, hogy valaki mar hordta es beleizzadt. undorito.

visszakuldenem, de ket dolog jutott eszembe:

- mivel budos es nincs rajta a cimke, mi van, ha nem veszik vissza? eleve nem ertem, hogy vehettek igyvalakitol vissza es hogy postazhattak ki..

- learazason vettem es sajnos mar elfogyott a meretemben, szoval kicsereltetni nem tudnam.

jart mar igy esetleg mas is? evek ota rendelek toluk, de ilyen meg nem volt sosem.

igazabol szerintem az lenne a korrket, ha visszaadnak az arat es mivel cserelni nem tudjak a sajat hibajukbol kuldott rossz termeket, ezert megtarthatnam a ruhaat is. barmennyire is undorito, kimosnam, mert nagyon akartam ezt a felsot es idegesito, h a bena h&m meg valami proli k rva miatt nem lehet az enyem.

2021. febr. 14. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Ha ennyire szeretnéd azt a felsőt, akkor miért nem tartod meg? Ha kimosod semmi baja nem lesz.

Persze megértem, hogy bosszantó és nem szívesen venné fel ezek után az ember, de ha annyira tetszene és nem lenne már kapható, akkor én nem akadnék fenn a dolgon.

Egyébként velem még nem történt iyen. Viszont volt már, hogy lyukas, selejtes árut küldtek. Kérdés nélkül vissza vették.

Esetleg panaszt tennék a helyedben az ügyfélszolgálaton. Szerintem nem fognak beléd kötni, biztos találkoztak már hasonlóval.

2021. febr. 14. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Én olyan ruhát kaptam, amiből a címke ki volt vágva.
2021. febr. 16. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet nem voltam egyértelmű, arra a címkére gondoltam, amin a mosási tájékoztató, meg az anyagösszetétel, meg a stb. dolgok vannak rajta.

2.voltam

2021. febr. 16. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!