Mitől számít egy ajánlat túl jónak, hogy igaz legyen? Ezenkívül használt rendelésnél mire kéne figyelnem, mik a tapasztalataitok?
Érdekelnének a tapasztalataitok,ha vannak,használt áru vásárlással kapcsolatban.
Bocs,ha nem fogalmaztam elég érthetően
Ne parazzál már ennyire :DD. Vicces vagy ezekkel a teglakkal. Én eladó vagyok, néhány használt holmim van fenn, keveset vásároltam (személyes
átvétellel is és eloreutalassal is)
A dobozban az a játék lesz. Én eloreutalast kedvelem de mindegy.
A gond nem a teglakkal van hanem a marketingszöveggel. Mikor úgy teszik fel a nagyi szekrenysorat, hogy új bútor, meg van egy csodálatos leírás valamiről és ordít róla, hogy kamuzik, megszépiti és/vagy a fotón is látszik, hogy egy troger cuccrol van szó.
Nem hinném, hogy a pénzzel vagnanak át: volt vevom, aki utólag még ratett a számlámra 400 ft-ot, mert látta, hogy elszamoltam a postaköltséget, és nem kértem el tőle utólag.
Én az olyanoktol odzkodnék, pl, hogy csere. Csak olyat, amihez értek és 200% biztosan meg tudom ítélni hogy a termék jó. Valamint 100 km-rol a műszaki cikkek mindig tökéletesen és hibátlanul működnek.
Tudod a probléma az, hogy az emberek megbizhatatlanok. Nagyon sok a szemét. És ezért vigyázz. És sajnos ez az élet más területein is így van.
Javaslat: hívd fel az eladót és kérdezd ki alaposan. Úgyis értesz ahhoz, amit venni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!