A tűsarok elegánsabb, mint a blokksarok?
Figyelt kérdés
Egyforma magasságú, amúgy hasonló fazonú cipők közül az számít elegánsabbnak, amelyiknek vékonyabb a sarka? Pêldául igaz, hogy ezek közül az első hétköznapibb, a második inkább alkalmi? Vagy ilyen részletekre úgysem figyel senki?
1: [link]
2: [link]
2021. jan. 31. 15:27
11/15 anonim válasza:
Nálam kizárt, hogy levegyem a cipőt, mert általában harisnyával hordok magassarkút. Annak végképp betenne a kavics vagy a sáros fű... Úgyhogy ha ilyen helyre keveredek, akkor inkább bemélyesztem a tűsarkat, hogy ne billenjen meg, és imádkozok, hogy a következő lépéssel ki tudjam húzni. :)
12/15 anonim válasza:
Ez tök érthető, a harisnya hamar tönkremegy. Én anélkül hordom így nekem jobb ha leveszem a cipőt kellemetlen helyeken.
13/15 anonim válasza:
Nekem a tűsarkú papucs az amit szinte mindenhova fel tudok venni, hétköznapra is meg alkalomra is nagyon jól illik. Blokksarkút nem vennék fel egyáltalán.
14/15 anonim válasza:
13-as: Tűsarkú papucs? Hogy csinálod, hogy nem csúszik ki belőle a lábad, ha kicsit is rosszul lépsz, vagy megbillen a sarok?
15/15 anonim válasza:
14: eleinte ki-kiléptem belőle de egy idő után megszoktam hogy lassan megfontoltabban kell benne lépkedni utána már nem volt gond vele. Nagyon megszerettem mindenhova felveszem hétköznap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!