Hogy tudnék 10 cm-es magas sarkakon lazábban járni?
Figyelt kérdés
Normál, 6-8 centis magassarkúkban gond nélkül szoktam járni. Most vettem ezt: [link]
Az orr része a LEGKÉNYELMESEBB, amit magassarkúban valaha kifogtam, ezért szeretném sokat hordani. Csak hát 11 cm a sarka, és ez TELJESEN más, mint amiket megszoktam. Ahogy felállok benne, reflexből borzasztóan megfeszülnek a talpizmaim és a vádlim. Ha lépek, akkor még rosszabb. Biztos nagyon hülyén nézek ki így, meg parázok is, hogy begörcsölök. Hogy tudnék lazán, kecsesen mozogni benne?
Férfi létemre nem is értem, mi a különbség egy 7 centi magas cipőről leesni, meg egy 11 cm magas cipőről leesni. Az a 3 -4 cm semmit nem számít a puffanásban már.
Ahogy a 6 cm magas sarkút cipőt is megszoktad annakidején, ugyanúgy meg fogod szokni ezt is. Ne nagyközönség előtt gyakorolj, hanem olyan helyen, ahol nem látnak sokan...
2018. jún. 28. 10:34
3/7 anonim válasza:
2-es, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Nem szoktam egyik cipőről sem leesni! Arról van szó, hogy a magasabb cipőben más szögben áll a lábfejem, és az izmaim ettől kb. bepánikolnak. Eddig akármennyit mentem benne, ez nem változott. Ezt talán még egy férfi is felfoghatja...
2018. jún. 28. 10:50
4/7 anonim válasza:
Nincs mese, meg kell tanulni járni benne.
2018. jún. 28. 16:33
5/7 anonim válasza:
de legalább tök egészségtelen
2018. jún. 29. 02:31
6/7 anonim válasza:
Ahogy nézem ezt a cipőt, van pántja, tehát nem esel ki belőle. Nálam a 8-9 centi az, ami pont megfelelő, van egy 10 centis cipőm, az már pántos, ami segít. Sokat kell benne sétálni és megszokja a lábad. Amúgy vicces, ha előbb egy magasabbat veszel fel és után visszaveszel egy alacsonyabbat, az alacsonyabb szinte már meg se kottyan... Volt egyszer egy 12-13 centisem, na abban nem tudtam nagyon sokat jár, el is adtam, de utána tényleg nevetségesen egyszerű volt visszaállni egy 8 centis sarkúra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!