13 évesen akkorák a melleim mint egy 18 évesnek. Baj?
De nem lógnak meg semmi, de elég nagyok.. NAGYON nagyok.:D Kicsit zavar, mert mindig megbámulnak.. Idegesítő.:(( Szerintetek baj, h ekkora vagy örüljek neki? A barátnőim mind irigyek rám.. Én örülnék ha kisebblenne.:(
13/L
Alig van olyan aki meg van elégedve a mellével , nekem például nagyon kicsik és nagyobbra vágyom, de neked meg nagyok és kisebbet akarsz. nincs tökéletes :/ de szerintem örülj neki hogy ilyen jó méreteid vannak =)
16/L
Egyszer valaki imádni fog érte :D
Én is irigyellek, ez normális, de én meg vagyok elégedve a melleimmel normális méretüek, és formásak. Szépek. Ennél többre nem vágyom.
Minél nagyobb, annál lógóbb lesz az évek mulásával.
Cinti te vagy az?xD
Hát igen felnőtt korodra nagyon fog lógni,de örülj neki sztem sokan szeretnének olyat nekem ugyahogy pont jók bár lehetne egy picit nagyobb.:)
12/L
Nekem meg akkorák mint egy 13 évesnek!70B :(
De igazából most még nem irigyellek,mert ennyi idősen elég frusztráló lehet,de később szívesen cserélnék veled :D
19/L
Nekem meg alig nő. De én örülök, hogy kicsi, mert legalább kerek és formás. Sőt ha választhatnék, hogy nagyobb legyen-e, maradnék a kicsinél. :D
16/L
Nekem is nagyok, nyugi..
80/D-E .. képzelheted.. =/
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!