Milyen márkájú bokszeralsót vegyek, ha nem a szoros viseletet szeretem?
Figyelt kérdés
Korábban a SMOG bokszeralsókat vásároltam, ezek pontosan csak annyira szorítottak, amennyire kell.
Nemrég vettem Puma és Levis alsókat, ezek a megfelelő méret ellenére combban nagyon passzosak, és úgy szorítják a combomat, hogy az már kényelmetlen.
Vegyek 1-2 mérettel nagyobbat? Nyilván ne lógjon rajtam, de ne legyen passzos szabású sem.
Kérem szépen, hogy aberráltak ne írjanak. Egyszer tettem fel férfiruha vásárlási kérdést, erre rám írt egy rakás képkéregető elvetemült.
2021. jan. 27. 21:37
1/2 anonim 

válasza:

Vegyél nagyobbat, nem is értem mi a kérdés.
2/2 anonim 

válasza:

Annál kényelmesebb nincs a világon, amikor nem is érzed, hogy a combodon van. A jó hír, hogy van ilyen nadrág: fecskének hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!