Boxeralso nevezés és fazon kinézet örökre marad?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne
Normális valaszokat
Köszönöm.
2020. nov. 8. 18:23
1/7 anonim 

válasza:

Igen,úgyhogy megnyugodhatsz,lesz mire verned.
2/7 A kérdező kommentje:
TUTI megmarad?
2020. nov. 8. 19:21
3/7 anonim 

válasza:

Kizárt, most vásárolj be úgy, hogy száz évre elég legyen.
5/7 anonim 

válasza:

Igen , a boxeralsót évtizedekkel később is boxeralsónak fogják hívni; a fazonod kinézete pedig olyan lesz, amilyenre alakítod; és aztán majd visszanő. Most kezdem kapisgálni; hogy mire sikerült kibogoznom, lehet, hogy így is félreértelmeztem. A boxeralsó is véleményem szerint még létezni fog évszázadok múlva is, úgyhogy ne aggódj. Ha igény van rá, és ugye szerintem mindig lesz, akkor megmarad ugyailyen hagyományos kinézettel, ahogyan mostanában kinéz. Ne aggódj
6/7 anonim 

válasza:

*Egyébként el is rakhatsz egyet; és akkor majd megmutatod egy varrónőnek, hogy abból az anyagból, amit viszel neki, olyat varrjon,de egyébként ha látod, hogy szétbontva hogy vannak a vonalak, akkor te is le tudod magadnak másolni; még akár más méretben is, ha kéne. Érted, tehát nem nagy kunszt; de előre is vásárolhatsz; de akkor szerintem érdemes lehet több méretben, vagy sztreccses anyagból; vagy sztreccses anyagból-ÉS több méretben.
7/7 anonim 

válasza:

Nem igazán értem a kérdést. A kinézet, fazon miért tűnne el? Régen is volt boxer, most is van. Az embernek egy törzse van és két lába. Higiéniai okokból pedig nem árt ha azon a részen van egy belső réteg ruha is. Ez valószínűleg a jövőben is így lesz. A biológiánk, felépítésünk ugyanilyen lesz.
Az elnevezése se hinném, hogy megváltozna. De ha meg is változik, az miért baj? Nem teljesen mindegy hogy ugyanarra a tárgyra milyen hangsorral hivatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!