Lányok megmagyaráznátok hogy miért hordtok harisnyát, mikor kényelmetlen?
Leszögezem hogy teszteltem a női harisnyát. Nulla fétissel, nulla meleg hajlmamal, és nulla buzulással. Megrendeltem a rossman oldalról egy bellinda fekete harisnyát. Arra voltam kiváncsi, hogy nyáron miért hordanak annyian harisnyát? Mire jó az a vékony anyag?
15 perce van rajtam de rettentően kényelmetlen rajtam. Rá tapadt a lábamra, felvettem rá egy farmert és rohadt gáznak érzem. Érzem hogy rajtam van a harisnya.
A harisnyás férfiaktól is ugyanezt kérdem mint a lányoktól. Mire jó? Ti direkt ezt szeretitek? Vagy csak itt trollkodtok? Mindjárt le is veszem magamról, mert nagyon sz.r.
A tesztelésem célja az volt, hogy ne írjanak ki ide baromságokat az oldalra, mert nem fedi a valóságot. Sokan istenítik a harisnyát.
23F
Szerintem nem kényelmetlen, csak meg kell találni a legmegfelelőbbet. Rengeteg féle van ám, teljesen más az anyagok minősége, rugalmassága, erőssége, fazonra stb. Sokan úgy vannak vele, h harisnya-harisnya tök mindegy, és elkönyvelik magukban, h sz@r... Jó, tény, h vannak valóban vacak harisnyák is, de nagyon jókat is lehet találni. Én kifejezetten szeretek harisnyában lenni, számomra a legjobb viselet, ahogy ráfeszül a lábamra, olyan mintha egy második bőröm lenne. Ha felvette a lábam formáját és hőmérsékletét, már szinte nem is érzem magamon. Ugyanakkor látványra felturbózza a lábam, kontrasztot ad neki, eltünteti a kisebb bőrhibákat stb. Szinte bármihez felvehetem. Könnyen beszerezhető, pótolható, kis helyen elfér stb... Jó, valóban van 1-2 negatívum is, de aki egy kicsit tapasztaltabb harisnyatémában, annak ezek könnyen kiküszöbölhetők...
Szerintem ne 15 perc hordás és 1db harisnya után vond le a következtetést. Főleg, h pasiként elég korlátozottak a lehetőségek harisnyát viselni. Pl szoknyával tök más, mint nadrág alatt. Vagy az sem mindegy, h szőrös, vagy borotvált lábra húzod. Vagy mondjuk fazonban a csípőharisnya nem biztos, h ideálisan illeszkedik derékrészen stb... 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!