Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Főként lányok, megmagyaráznátok?

Főként lányok, megmagyaráznátok?

Figyelt kérdés

Kicsit hülye a kérdés, inkább kifejtem. Szóval nagyon kis korunk óta ismeri a két család egymást. Jóban vannak. Én 2 évig bizonyos okokból más iskolába jártam. Na most az érdekel, hogy a másik családból a velem egykorú lány hirtelen mintha nem is ismerne, úgy viselkedik, mióta újra láttuk egymást (ugye visszajöttem az "eredeti" iskolába). Bejelöltem facén, mint azt kell manapság, a szülei is ismernek engem, a bátyja az én bátyám haverja szóval minden király. Na most ha nem is esett le volna neki hogy én én vagyok, akkor abból biztosan leesett volna, hogy közös ismerőseink vannak?

A jelölésre visszatérve, nem tiltott le, csak már nem tudom bejelölni.

Most ilyenkor mi van? Ismert a két család egy harmadikat is, azokkal is jóban vagyunk. Ők is megvannak az említett facebookon. Tehát ez egy ilyen "tini-szarság", esetleg szégyell engem? Soha semmi rosszat nem tettem ellene. Annyi, hogy bár népszerű voltam az iskolában, csak ilyen vicc féleség volt az egész és csak (megjegyezném ok nélkül) ment a b@szogatás és lejáratás ellenem.

2020. aug. 21. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Semmi. Egyszerűen nem érdekled.
2020. aug. 21. 01:21
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 szerintem félreértetted. Nem akarok tőle semmit sem, csak nem esik jól hogy ezt csinálja.
2020. aug. 21. 02:47
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg épp a királylányos korszakában van. Majd elmúlik.
2020. aug. 21. 03:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Tizen- vagy huszonéves korosztály?
2020. aug. 21. 04:40
 5/5 anonim ***** válasza:
31%

"szerintem félreértetted. Nem akarok tőle semmit sem, csak nem esik jól hogy ezt csinálja"

1-es vagyok, nem értettem félre. Nekem is volt rengeteg olyan "barátnőm" (én is lány vagyok), akikkel a szüleink barátsága miatt lógtunk családilag, de igazából semmi közös nem volt bennünk, és a suliban úgy elmentünk egymás mellett, mintha a másik egy fikusz lenne. Nem utáltuk egymást, csak nem érdekelt a másik.

Az meg, hogy nem esik jól... csibe, a világon még sok minden nem fog jólesni, de mások reakcióját akkor sem kérheted számon.

2020. aug. 21. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!